Mooie opbrengst Nationaal MS Fonds collecte

Mooie opbrengst Nationaal MS Fonds collecte

Zwolle – Tijdens de collecteweek eind november van het Nationaal MS Fonds in Zwolle, is het mooie bedrag van € 13.315.33 euro opgehaald.

De opbrengst valt mogelijk nog hoger uit, in verband met de verwerking van de QR-codebetalingen. Dat was dit jaar nieuw. Vorig jaar ging een aantal collectanten nog met de vertrouwde pinbus op pad. Daardoor ligt de opbrengst waarschijnlijk net iets onder die van 2018.

“Het is een geweldige prestatie en een heel mooi resultaat”, aldus de Zwolse collectecoördinatoren Marleen Postma (Noord), Marieke Veld (Zuid) en Erik Riemens (Midden). Samen met het Nationaal MS Fonds zijn ze blij met dit bedrag en bedanken dan ook alle gevers. Ook dank aan alle collectanten, die dit jaar van 18 tot en met 23 november weer op pad zijn gegaan. De opbrengst gaat in zijn geheel naar het Nationaal MS Fonds dat zich blijft inzetten voor onderzoek naar MS. Wie de collectant gemist heeft, kan zijn of haar bijdrage overmaken op giro 5057 of bank NL 85 RABO 0132064316 tnv Nationaal MS Fonds in Rotterdam.

Artikel delen: