Zwolse Annemiek wint 16.000 euro in BankGiro Miljonairs - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Zwolse Annemiek wint 16.000 euro in BankGiro Miljonairs

Zwolle – Afgelopen zaterdag was in BankGiro Miljonairs te zien hoe Annemiek uit Zwolle plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Annemiek speelde in de vijfde aflevering van dit seizoen 16.000 euro bij elkaar.

Annemiek (48) beleefde het studioavontuur met haar broer en vertelt: “Toen we naar de studio reden, had ik totaal geen voorgevoel dat ik zou gaan spelen. ‘Ik kom toch niet in beeld’, dacht ik nog. Ik ging erheen en zou het allemaal wel zien. Toen ik eenmaal op die stoel zat, was het eigenlijk ook zo weer voorbij. Ik ben geen gokker, dus ik ben gewoon gestopt toen ik het niet meer wist. Dat heeft me 16.000 euro opgeleverd. Daarvan kan ik heerlijk met mijn gezin op vakantie!”

Tijdens BankGiro Miljonairs nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats op de spannendste stoel van Nederland. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer vijftien vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet.

Het publiek van BankGiro Miljonairs bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen. Ook is er iedere aflevering een prijsuitreiking met Jamai Loman te zien.

BankGiro Miljonairs wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 14 december elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL4.

Artikel delen: