Landstede wint NK MBO Vrouwenvoetbal

Zwolle –  Landstede heeft er een kampioen bij. Het vrouwenvoetbalteam van de onderwijsinstelling heeft afgelopen donderdag de titel Nederlands Kampioen MBO Vrouwenvoetbal binnengesleept. Aan het toernooi, dat gespeeld werd op de velden van Be Quick ´28, deden ROC´s uit het hele land mee.

Voor het Landstede-team Landstede is het toernooi van begin tot eind spannend geweest. Na de poulewedstrijden nam Landstede het in de halve finale op tegen ROC van Amsterdam. Goed en gedreven spel leverde een 2-0 overwinning op. De finale werd gespeeld tegen ROC Flevoland, dat Landstede in de poulewedstrijden verslagen had. Tijd dus om iets recht te zetten. Na tien minuten kwam Landstede op voorsprong waarna ROC Flevoland, ondanks een aantal goede kansen, verzuimde gelijk te maken. De kampioenstitel voor Landstede is binnen!

De winnende coaches Henny Tijink en Marieke Fix zijn uiteraard blij met de titel. ‘We zijn hartstikke trots op de prestatie van ons team, de meiden hebben zich voor 100% ingezet!’. Maar niet alleen de voetballers verdienen lof, ook de organisatoren. Marieke Fix: ‘Landstede SportEve en Be Quick ’28 kunnen terugkijken op een uitstekend georganiseerd toernooi. Zeker voor herhaling vatbaar.’       

 

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.