Annerieke Otten - Foto: Ingezonden foto
Annerieke Otten
Foto: Ingezonden foto

Hybride Productiehuis organiseert spreekuur fondsenwerven

Zwolle – Het Hybride Productiehuis van Hedon organiseert meerdere evenementen om ondernemers de kans te bieden meer te leren over fondsenwerving.

Kom naar een van de vrijblijvende fondsenwerving bijeenkomsten op 16 december (voor beginners) of 29 januari (voor de ervaren fondsenwerver), of raadpleeg adviseur Annerieke Otten voor 1-op-1 advies tijdens het spreekuur.

De avond op maandag 16 december staat in het teken van fondsenwerven voor de podiumkunsten. Heb je goede ideeën maar geen budget? Weet je niet hoe je moet beginnen met fondsenwerven? Annerieke Otten voorziet je van praktische tips en neemt je stap voor stap mee in het schrijven van een aanvraag. Neem je laptop mee en bereid je voor op een stevige werksessie waarin je een vliegende start maakt met fondsenwerven. Deze avond vindt plaats in Wijkcentrum Holtenbroek in Zwolle.

Voor de ervaren fondsenwerver staat woensdag 29 januari in het teken van ‘slim werken’. Hoe bespaar je tijd door een strak plan van aanpak? De avond heeft een interactief karakter waarbij je kort luistert naar theorie maar ook deelt en leert van andere deelnemers.

Het spreekuur bied je de kans om je vraag voor te leggen aan adviseur Annerieke Otten. Ze voorziet je van praktische tips, kennis en motivatie om de volgende stap te zetten. Het gaat hierbij om deskundigheidsbevordering voor makers/projectmanagers/zakelijk leiders op het gebied van projectmanagement van creatieve processen, eigenheid, ondernemerschap en fondsenwerving binnen de podiumkunsten. Spreekuren vinden (op afspraak) plaats in Hedon Zwolle of via telefoon/Skype op maandag en dinsdagochtend.

Het Hybride Productiehuis is een broedplaats voor muzikanten, kunstenaars en theatermakers om hun talenten verder te ontwikkelen. Door middel van professionele begeleiding en ondersteuning in de vorm van beursprogramma’s, thema-academies en contests is er ruimte om voor ontwikkeling en cross-overs met andere culturele disciplines. Het Hybride Productiehuis wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van de provincie Overijssel, gemeente Zwolle, Stichting Zwolse Theaters, de Stichting Poppunt Overijssel en Stichting Stad en Cultuur

Meer informatie is te vinden via www.hedonproductiehuis.nl.

Artikel delen: