FC Zwolle richt zich op Zuid Amerikaanse markt

Zwolle – Maar liefst vijf Zuid Amerikaanse testspelers zullen vanaf het begin van de voorbereiding voor het voetbalseizoen 8008 – 2009 bij FC Zwolle een contract proberen af te dwingen. De spelers van het eerste elftal starten op 7 juli met trainen.

Vorige week werd al bekend gemaakt dat de Brazilianen Roberto Grizolli en Guillermo Alastra naar Zwolle gaan komen. Daar sluiten de Argentijnen Esteban Giglio, Matias Oliver en Andres Formento zich bij aan. Vorige week zei trainer Everse in de VI, dat hij al een goed beeld van ze gekregen via een aantal dvd’s. “Maar ik haal nooit een speler alleen op basis van een schijfje of een tape. Ik wil ze live aan het werk zien en ze krijgen op deze manier de tijd en de kans zich hier te bewijzen”.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Spelers zijn idd aanstormende talenten in mijn Football Manager 2008 PC Game, maar dat wil nog niet zeggen dat …

  DVD’sFilmpjes op YouTube bekijken van spelers kun je idd toch geen scouten noemen. Wellicht hebben Piet de V of Peter R de V nog een dagje vrij om voor ons wat speurwerk te verrichten.


  ⚠️ Meld

 2. Spelers testen kost Zwolle niks en wie weet zit er een goede speler bij.En die dvd’s komen toch van de scouts mag ik aannemen en van You tube .


  ⚠️ Meld

 3. Halen die gozert! 2jarig contract met optie op nog twee jaar en op tijd voor veel geld verkopen. Deze wordt in z’n eerste jaar bij FCZ al topscorer van de Jupilerleague.

  En laat ‘m z’n shirt meenemen, dan scheelt dat weer de kosten voor een uitshirt voor FCZ…. ;D


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.