Nieuw Deltion College laat veel moois zien

Zwolle – Het Deltion College opende voor het eerst de deuren van de nieuwe campus voor bezoekers in het kader van de landelijke Dag van de Bouw. Belangstellenden werden rondgeleid door het Westdeel en konden een doe-tocht door het Oostdeel maken, waarbij deelnemers elk uur een helikoptervlucht boven de nieuwe campus konden winnen. De gratis toegankelijk dag werd goed bezocht.

Voor deze dag hadden Deltion en bouwer van de campus BAM op organisatorisch vlak de handen ineengestoken. Belangstellenden konden naast de rondleidingen en de doe-tocht – waarbij bezoekers opdrachten moesten doen en vragen moesten beantwoorden – diverse presentaties bekijken over de nieuwbouw en gratis poffertjes, ijs en koffie en fris nuttigen. Deelnemers aan de doe-tocht konden elk uur een helikoptervlucht boven Zwolle en de nieuwe campus winnen. Bovendien waren er voorlichtingsstands waar informatie over de nieuwe Deltion campus ingewonnen kon worden. Bezoekers konden gratis parkeren in de nieuwe Deltion parkeergarage aan het Westdeel.

Via ‘Lees verder’ vindt u meer foto’s…

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Een ding staat wel vast. De glazenwasser heeft daar maandelijks een leuk klusje aan -om al dat glaswerk een beetje schoon te houden.


    ⚠️ Meld

  2. Ik heb familie die daar werken. Je hoort niet anders dan een klaagzang over de enorme……….kleine…………ruimtes. Enne dat dure gebouw zorgt er wel voor dat de studenten veel meer stage moeten lopen want ze kunnen er allemaal niet tegelijk in! Maar stagelopen is natuurlijk ook veel leuker dan leren!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.