Bezoek- en openingstijden Isala tijdens de feestdagen, 25 en 26 december en 1 januari

|   Laatste wijziging

Zwolle – Bij Isala Zwolle zijn de bezoektijden tijdens de feestdagen hetzelfde als op zondag: van 10.30 tot 12.00 uur, van 15.30 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 20.00 uur. De bezoektijden op feestdagen kunnen per verpleegafdeling verschillen. Informatie hierover is beschikbaar bij de verpleegafdeling.

De poliklinieken, prikposten en Diagnosepunt zijn tijdens de feestdagen gesloten. Let op: op kerstavond 24 december en oudejaarsavond 31 december heeft Diagnosepunt geen avondpoli. Op dinsdag 24 december en op dinsdag 31 december zijn de poliklinieken tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar. De Spoedeisende hulp is, uitsluitend voor spoedgevallen open. Diaconessenhuis Meppel hebben de algemene verpleegafdelingen op feestdagen geen vaste bezoektijden. U kunt deze dagen tussen 10.30 en  20.30 uur een bezoek brengen aan een patiënt. Op de Acute Zorg afdeling (C1) gaat bezoek in overleg met de verpleging.

De poliklinieken en prikposten zijn tijdens de feestdagen gesloten. Let op: op kerstavond 24 december en oudejaarsavond 31 december heeft Diagnosepunt geen avondpoli. En op zaterdag 28 december is Diagnosepunt ook gesloten. Op dinsdag 24 december en op dinsdag 31 december zijn de poliklinieken tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar. De Spoedeisende hulp is, uitsluitend voor spoedgevallen, uiteraard open.

Isala Kampen is gesloten tijdens de feestdagen. Op dinsdag 24 december en op dinsdag 31 december is Isala Kampen tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar. Tijdens de kerstvakantie heeft de polikliniek Radiologie in Kampen aangepaste openingstijden. Kijk voor meer informatie op de website van RadiologieIsala Diaconessenhuis Steenwijk is gesloten tijdens de feestdagen. Op dinsdag 24 december en op dinsdag 31 december is Isala Diaconessenhuis Steenwijk tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar.

Isala Heerde is gesloten tijdens de feestdagen. Op dinsdag 24 december en op dinsdag 31 december is Isala Heerde tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar. Tijdens de kerstvakantie heeft de polikliniek Radiologie in Heerde aangepaste openingstijden. Kijk voor meer informatie op de www.isala.nl/bezoektijden

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)