Man bekrast auto na woordenwisseling in Zwolle - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Man bekrast auto na woordenwisseling in Zwolle

Zwolle – Vrijdagavond heeft er in Zwolle-Zuid een korte woordenwisseling plaatsgevonden. De bruine Opel Corsa die voor de Lidl aan de Democratenlaan geparkeerd stond, is hierbij opzettelijk bekrast. Zo vertelt de melder aan Weblog Zwolle.

De woordenwisseling ging over een parkeerplek. De man in kwestie waarmee de melder een woordenwisseling had, bekraste daarna vermoedelijk met zijn sleutel het rechterportier van de auto van de melder. Hierdoor is er flinke schade ontstaan.

De melder beschrijft de vermoedelijke dader als volgt: Een goed verzorgd uitziende man met een getinte huid en een opvallend donkere baard. Hij stond rechts van de melder geparkeerd in een zilvergrijze stationcar.

De melder heeft aangifte gedaan van vernieling bij de politie en vraagt of u misschien iets heeft gezien. Inmiddels zijn er bij verschillende winkeliers camerabeelden opgevraagd. Toch hoopt de melder, die liever anoniem wil blijven op bijvoorbeeld de naam van de dader.

Heeft u op vrijdagavond omstreeks 20:30 uur iets gezien? Neem dan contact op met onze redactie via info@weblogzwolle.nl o.v.v. “Tip”.

Artikel delen: