Dringen bij Leontien’s Ladies Ride

Zwolle –  Het was even dringen zondagmorgen aan de Melkmarkt, want daar verschenen ruim 5500 dames met (versierde) fiets aan de start van de 2e Zwolse editie van Leontien’s Ladies Ride. De deelneemsters kwamen uit alle hoeken van het land naar het centrum van Zwolle waar Leontien onder een strak blauwe lucht en een heerlijk zonnetje het startschot gaf voor de tourtocht.

De Leontien’s Ladies Ride Zwolle voerde over een prachtig en rustig parkoers door het Overijsselse Vechtdal en bedroeg 65 kilometer. Op Landgoed Het Laar in Ommen kregen deelnemers drinken, een boterham en een banaan uitgereikt. Dit overigens tot ongenoegen van een plaatselijke ondernemer met een partytent even verderop, die zijn hapjes en drankjes moeilijk aan de vrouw kon brengen. Nieuw was de tocht over 35 kilometer die de deelneemsters konden volbrengen. Vanaf 17.00 uur stond er een groots slotfeest in de binnenstad op het programma.

Meer foto’s bij ‘Lees verder’

 

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Leuk voor haar zeg en voor het doel! Lijkt me een hele sympatieke meid!! Nog gesproken Harry?

  ===========

  Intussen verschillende keren gesproken.
  Zeer open en gezellig persoon !


  ⚠️ Meld

 2. Goh wat leuk Harry! Ze lijkt me echt een tante waarbij je niet merkt dat de avond over is gegaan in ‘sochtends een uurtje of 6. Wat een karakter ook!!!!

  Prijs je gelukkig vent!
  PS voor de slechte lezer: ik heb het puur over gezelligheid 😉


  ⚠️ Meld

 3. De meest sympatieke BN-er die ik in Zwollywood heb gesproken is Kees Prins….ook een topper. Dan ook gelijk een uurtje of 2 onder valse (Omroep Zwolle) voorwenselen 😀

  =======

  On-topic a.u.b.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.