Gerdien Rots - Foto: Ingezonden foto
Gerdien Rots
Foto: Ingezonden foto

Gerdien Rots genomineerd voor de Vrouw in de Media Award Overijssel 2019

Zwolle – Gerdien Rots, fractievoorzitter van de ChristenUnie in Zwolle is door journalisten genomineerd voor de Vrouw in de Media Award Overijssel 2019. De Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrouw die in Overijssel goed zichtbaar is geweest in de media.

Rots is genomineerd omdat zij vanuit haar politieke rol vaak met constructieve voorstellen komt. Zo toonde zij visie en lef met haar voorstel om de A28 bij Zwolle te ondertunnelen. Dat bleef niet onopgemerkt in de media. Ook als voorzitter van de vertrouwenscommissie die de nieuwe Zwolse burgemeester aanstelde, kwam Rots in 2019 regelmatig in het nieuws.

“Een ontzettend leuke verrassing! Ik doe gewoon mijn werk en probeer dat goed te doen. Het is heel erg fijn om te merken dat ik daarmee ook een aanmoedigende en inspirerende rol kan hebben voor andere vrouwen om zichtbaar te zijn.”, aldus Rots over de nominatie

Gerdien Rots neemt het in categorie Overijssel op tegen negen andere genomineerde vrouwen,waaronder Marieke Snoek uit Zwolle. Zij is de directeur van Cycloon Nederland. De dames kunnen uw stem nog gebruiken. Stemmen kan tot uiterlijk 30 januari. Begin februari wordt bekendgemaakt naar wie de Award dit jaar gaat.

De jaarlijkse Vrouw in de Media Award is een initiatief van mediaplatform Vaker in de Media en sprekersbureau ZijSpreekt. Met de award willen de initiatiefnemers vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden.

Artikel delen: