Coen&Sanders Koningsnacht Spektakel 2020 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Coen&Sanders Koningsnacht Spektakel 2020

Zwolle – Voor het derde jaar op rij komen Coen&Sander met een scala aan fantastische artiesten naar de Grote Voort in Zwolle voor het grootste, gezelligste en leukste Koningsnacht Spektakel van Nederland!

Zo komt niemand minder dan André Hazes komt met zijn volledige band een speciaal optreden verzorgen, trekt Hans Kazan fantastische goocheltrucs uit zijn hoed én gaan we met z’n alle van links naar rechts met de nr. 1 feest-act van NL: Snollebollekes! Ook ‘Viva Hollandia’ held Wolter Kroes, Zanger Kafke en de Lawineboys zijn van te partij.

Coen&Sander: “Dit gaat een rete-gezellige avond worden waarbij het publiek de hoofdrol speelt, de leukste en foutste feestnummers voorbij komen, kilo’s confetti je continue om de oren slingeren en alles draait om één ding; FEEST!”

Check hieronder het complete programma en zorg dat jij op zaterdag 25 januari om 10:00 uur klaar zit op www.koningsnachtspektakel.nl om je Early Bird tickets te bemachtigen voor slechts €15,- (ex. fee).

Programma 2020:

Coen&Sander, André Hazes met LIVE Band, Snollebollekes, Hans Kazan, Wolter Kroes, Dries Roelvink, Henk Dissel, Zanger Kafke, Lawineboys, Gebroeders Ko en Hitmaestro Radioshow.

Op zaterdag 25 januari 10:00 uur start de officiële Early Bird verkoop op www.koningsnachtspektakel.nl. Early Bird tickets kosten slechts €15,- (ex. fee) en zijn zeer beperkt verkrijgbaar. Wanneer de Early Bird tickets zijn uitverkocht start direct de Discount Ticketverkoop á €19,50 (ex. fee).

Bekijk hier de aftermovie van het grootste koningsnacht spektakel van NL van 2019! Met artiesten als Tino Martin, Glennis Grace, Lee Towers en Captain Jack hebben wij er in 2019 samen met een fantastisch leuk publiek een ONVERGETELIJKE avond van gemaakt! Link: https://www.youtube.com/watch?v=U1-zA0yWEi8.

Artikel delen: