Special Run Halve Marathon Zwolle

Special Run Halve Marathon Zwolle

Zwolle – De Scania Zwolse Halve Marathon is een nieuw onderdeel rijker. Mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking kunnen op zaterdag 13 juni 2020 deelnemen aan de Special Run Halve Marathon Zwolle. Bij deze prestatieloop over circa 1.000 meter is deelname met een racerunner of wheeler ook mogelijk.

Met het toevoegen van de Special Run Halve Marathon Zwolle wordt het grootste hardloopevenement van Zwolle tevens toegankelijk voor sporters met een beperking. De start heeft om 19.00 uur plaats op de kruising van de Wethouder Alferinkweg en de Luttenbergstraat. Vanaf daar lopen de deelnemers over het parcours van de halve marathon naar de finish op de Grote Markt, waar het onthaal grandioos zal zijn.

Na het passeren van de finish krijgt iedere deelnemer een medaille. Aan het volbrengen van het parcours is wel een tijdslimiet van twintig minuten gekoppeld.

Inschrijven voor de Special Run Halve Marathon Zwolle is mogelijk vanaf zondag 1 maart om 12.00 uur via www.halvemarathonzwolle.nl. De minimumleeftijd is 12 jaar. En per deelnemer is maximaal één begeleider toegestaan. Deze begeleider dient zich eveneens in te schrijven. Aan de loop kunnen maximaal honderd sporters deelnemen. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro.

Artikel delen: