Fitplaza mag aantal parkeerplaatsen uitbreiden

Fitplaza kan het aantal parkeerplaatsen uitbreiden met 61 en mag een inrit aanleggen vanaf de Middelweg. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om dit mogelijk te maken door vrijstelling te verlenen op art 19.2 van de Wet op Ruimtelijke Ordening.

In de afweging heeft de gemeente allerlei aspecten meegenomen, zoals verkeersveiligheid, natuur en milieu. Zo heeft de Middelweg nu een groene uitstraling en ook Fitplaza is gebouwd te midden van het groen. Door de extra parkeerplaatsen en de nieuwe inrit gaat dit groene karakter gedeeltelijk verloren. Onderdeel van de nog te maken afspraken met Fitplaza is dan ook verplichte compensatie van dit verlies aan groen. De nieuwe parkeerplaatsen en de inrit verhogen de verkeersveiligheid ter plekke en zijn toe te juichen uit het oogpunt van het bestrijden van de parkeeroverlast. Immers, de bezoekers van Fitplaza parkeren nu vooral in de wijk. In het kader van luchtkwaliteit en geluidsoverlast worden er geen problemen verwacht. De plannen voor de vrijstelling liggen vanaf 30 november zes weken ter inzage.

Artikel delen:
Reacties 124
 1. Parkeerplaatsen?
  Die mensen gaan toch naar de sportschool voor ondermeer hun gezondheid? Wat is er mis met fietsen? Gratis beweging, gratis ‘frisse neus’ en gratis gezondheid.


  ⚠️ Meld

 2. Ha,

  Was ook mijn reaktie. Laatst eens een rondje Hasselt gefietst, en dan kom je bij FitPlaza langs, en zie je al die mensen duurbetaald binnen zitten te bewegen, blijkbaar gekomen met hun dure autootje want FP heeft er 61 nodig….. Terwijl je zelf heerlijk buiten fietst. Gratis


  ⚠️ Meld

 3. is dat die toko met al die lui die voor die grote ruit binnen (maar o zo goed van buiten te zien) zitten te fietsen op muziek ???

  jeeeeee …. moet toch niet gekker worden.


  ⚠️ Meld

 4. nauw ik ben daar blij mee , er komen speciale grote parkeerplaatsen voor suv s .
  oftewel jeeps , ken ik ook eindelijk men range rover td 6 royaal kwijt.
  en luister meneer met de ligfiets met je kritiek.
  je rijd zwaar voorschut met dat ding man. het is net een banaan met wieltjes. en het is ook nog gevaarlijk als want je ziet zon hotdog snel over het hoofd.
  hoogachtend jan des sjonnerof


  ⚠️ Meld

 5. Range is een beetje heetgeblakerd mannetje (vrouwtje?) zo te zien.

  Vraag ik me toch serieus af….. wat is er gevaarlijker? een ‘banaan op wielen’ of zo’n lomp bakbeest met een power waar je U tegen zegt…. Tja voor JOU is dat ding wellicht niet zo gevaarlijk maar je bent een gevaar voor een ander. Zie jij kleine kindertjes (die even hoog zijn als zo’n hotdog) ook over het hoofd? Hoeveel heb je er al plat gereden?


  ⚠️ Meld

 6. Nou en bedankt h??…. hier een mevrouw op de ligfiets en trots erop ook nog dat ik blijkbaar mijn beweging buiten krijg en niet binnen….. en ik hoef er ook nog niet voor te betalen (behalve die ‘dure’ ligfiets dan… maar wij gebruiken dan ook de auto nauwelijks dus dat compenseert dan weer mooi met wat Range uitgeeft aan zijn auto… blijkbaar)!
  En dan gaat de gemeente ook nog beweren dat het de verkeersveiligheid ten goede komt?! Die mensen zijn niet goed wijs… De problemen verplaatsen heet dat! Ik fiets drie keer in de week heen en ook drie keer terug langs die bewuste andere kant met de mensjes achter de ramen en ik kan je garanderen dat het aan die kant een nog grotere puinhoop gaat worden!
  Fijn is wel dat die weg erlangs nu blijkbaar op de agenda staat om er toch een 30 km/h weg van te maken nu daar de verkeersveiligheid verhoogd gaat worden!…. Geloof je het zelf? Hopenlijk wordt het een vierbaanssnelweg met ernaast een geasfalteerd fietspad…
  Straks moeten we allemaal onze beweging in Zwolle halen bij Fitplaza, omdat er geen ruimte meer is voor fietspaden vanwege de parkeerplaatsen bij de Fitplaza… Lekkere bewegingstimulatie is dat zeg in Zwolle!


  ⚠️ Meld

 7. wat zeik je nu .
  jullie hebben nog last ervan dat mensen naar een sportschool gaan.
  er zitten ook mensen die slecht ter been zijn moeten die ook op de ligfiets , dat si net een rijdende doodskist .
  het valt me ook mensen die hier weer over zeuren dat dat allemaal sp stemmers zijn .
  maar het zal hier nooit een maoistish land worden.
  daar zal ik als zelfstandig onderdemer met 2 jeeps voor de deur wel voor zorgen.


  ⚠️ Meld

 8. Wow, wat een mensenkennis heeft range. Dat je ?©?©n fiets met SP-logo erop ziet, wil nog niet zeggen dat het allemaal SP’ers zijn. Geef mij liever midden-rechts.

  Dat mensen met de auto naar de sportschool gaan moeten ze zelf weten maar ik mag me er wel over verbazen. Heb ik er last van? Kijk eens in de Aa-landen bij de sportschool wat voor klerezooi het daar is door de sportschoollieden die met de auto gaan. Fatsoenlijk de rotonde op- en afrijden is er bijna niet bij. Ik geef je op een briefje dat het veelvuldig gaat gebeuren dat het fietspad bij Fitplaza geblokkeerd gaat worden door auto’s die de Middelweg op willen rijden. Dat ze daarbij het fietspad blokkeren zal menig automobilist geen moer schelen. Wie heeft daar last van? Jawel, de fietser.


  ⚠️ Meld

 9. Ow ik denk dat je dat verkeerd hebt. Als ik nou een invalide ben die zelf een ligfiets heeft aangeschaft vanwege niet op een gewone fiets kunnen fietsen?
  Ben ik dan geen SP-stemmer meer?
  Ik heb trouwens CDA gestemd. Zegt dat alles over mij?
  Ik denk dat Range het erg makkelijk maakt door alles op een ander te schuiven en van dat soort mensen houd ik dan weer niet…


  ⚠️ Meld

 10. het is zo jan modaal moet altijd wat te zeuren hebben.
  als je dat zo erg vindt dan fiets je er toch lekker niet langs .
  en het ligt niet aan fitplaza of de leden , maar aan die lekkere gemeente hier waar jullie rooie rakkers op stemmen.


  ⚠️ Meld

 11. range heeft moeite met nadenken en begrijpen. Last van benzinedampen lijkt het wel.

  Mijn politieke voorkeur is hem niet duidelijk blijkbaar. Rooie rakkers zullen mijn stem niet krijgen. Maar zelfs los daarvan, er zijn inderdaad ook links-stemmende fietsers: ziet range het voor zich dat die rooie rakkers zullen pleiten voor die parkeerplaatsen? Het zijn juist de meer rechtse partijen die dat zullen doen. De opmerking dat het aan de rood-stemmende-fietser ligt dat die parkeerplaats daar komt slaat dan ook kant noch wal.


  ⚠️ Meld

 12. voel jij je zo belangrijk dat je denkt dat alles op jouw slaat.
  jij hoeft het ook niet te snappen , als ons soort mensen het maar snapt.
  ps ik rij geen benzine , maar een v8 turbodiesel 😉


  ⚠️ Meld

 13. Wonderbaarlijk persoontje ben je. Ik lees je berichten met grote verbazing. Maar goed, als jij het maar snapt. Ik zie in ieder geval wel een duidelijke lijn in de onlogica die je uitkraamt, daar past het met-de-auto-naar-de-sportschool-verhaal ook netjes bij (waar ik me overigens nog het minst over verbaas in dit hele verhaal)


  ⚠️ Meld

 14. dankje wel , ik hoor dat wel vaker .
  sommige mensen zoals mij , lopen niet in de bijstand en hebben een eigen zaak of meerdere .
  dus als ik klaar ben met werken om een uur of half zeven .
  dan heb ik geen zin om eerst naar huis te rijden men (lig)fiets te pakken en dan helemaal naar fitplaza te rijden.
  maar ja dit klinkt jouw zeker weer onlogisch.
  mischien dringt het niet tot je door


  ⚠️ Meld

 15. Wat een leuke discussie. Ik ga altijd naar een sportschool in Dalfsen, Contrast. Veel parkeergelegenheid, zwembad, squash, spinning, mooie bar, fintnees. Helemaal te gek en je zit tenminste niet in de etalage.


  ⚠️ Meld

 16. Klopt dringt niet tot me door. Wel dringt tot me door dat ik v?³?³r het werk m’n lichaamsbeweging krijg door er naartoe te fietsen. Half uurtje fietsen. Na het werk fiets ik terug naar huis. Wederom een half uur fietsen. Een uur lichaamsbeweging per dag. Ik ben zowiezo al tijd kwijt met het reizen naar het werk, of ik nou de auto pak of de fiets. Qua tijd maakt het steeds minder uit met de groter wordende drukte op de weg dus qua tijd ben ik nagenoeg geen extra tijd kwijt als ik de fiets neem in vergelijking met de auto. Na het werk heb ik m’n portie lichaamsbeweging gehad en een frisse neus gehaald dus dat scheelt me weer tijd omdat ik niet naar de sportschool hoef (bij mij gaat het puur om de beweging; mensen die bijvoorbeeld het bovenlijf wat gespierder willen hebben zullen toch wat meer moeten doen dan alleen fietsen).
  Zou ik met de auto gaan dan was ik:
  1) meer tijd kwijt door het bezoekje aan de sportschool
  2) geld kwijt voor de sportschool
  3) geld kwijt voor de brandstofkosten

  Mensen die de sportschool bezoeken voor een complete workout zouden alsnog tijd kunnen besparen door te fietsen (afhankelijk van de afstand tot het werk overigens maar met afstanden van _zeg_ 15 km gaat het verhaal nog netjes op). Met de fiets wordt een flink deel van het onderlichaam getraind dus kunnen die onderdelen in de sportschool overgeslagen worden.

  Maar ik begrijp dat jij zo’n 30 of meer kilometer van je werk af woont.
  Ongetwijfeld zijn er mensen die (zoals je aangaf) de auto gebruiken wegens een lichamelijke beperking en daarom met de auto naar de sportschool komen. Ook zullen mensen die ver moeten reizen voor het werk eerder de auto nemen maar ik heb medelijden met ?¡l die 61+ mensen die met de auto ‘moeten’ komen….. ik moet er niet aan denken elke dag zover te moeten reizen, me te moeten opvreten in de drukte van de spits. Ik fiets lekker langs de stroom auto’s en zie in Zwolle mijn collega’s in de auto zitten. Aan de andere kant van de IJssel zie ik ze na enkele kilometers me weer voorbij rijden waarbij ze maximaal 5 minuten eerder op het werk zijn dan ik.


  ⚠️ Meld

 17. het is een sportschool waar veel ondernemers op zitten. die in het zelfde schuitje zitten als mij.
  ik vind voordat de mensen aanmerkingen maken zich eerst maar eens moeten moeten afvragen van hoe en wat.
  niet iedereen over 1 kam scheren.


  ⚠️ Meld

 18. het is een sportschool waar veel ondernemers op zitten. die in het zelfde schuitje zitten als mij.

  Jullie begrijpen Range ook niet. Het is een veredelde vergaderruimte waar je met gelijkgezinden onder het sporten kan praten over hoe je die roodstemmende rakkers het best in je ondernemingen kan krijgen. En dat daar een statussymbool bij hoort zoals een Jeep is dan ook logisch. Je moet wel aan de ‘collegae’ kunnen laten zien dat je meer rode rakkers in je zaak hebt dan hun. En ja, dat je niet genoeg hebt aan 1 parkeerplekje is duidelijk, dus dan ga je als ondernemer praten met de gemeente, en dan krijg je vanzelf meer plekken zodat je Jeep op twee vakken kan staan…


  ⚠️ Meld

 19. sil jij snapt het .
  jij weet precies hoe de vork in de steel zit .
  afgunst is ook een zonde , besef dat goed .
  het gaat niet status alleen . het is een way of life


  ⚠️ Meld

 20. Quote … : range
  “………. en het is ook nog gevaarlijk als want je ziet zon hotdog snel over het hoofd. ……….”

  range, heb je enig idee hoe hoog de strepen op de weg zijn die aangeven waar je hoort te rijden? Of zie je die strepen ook snel over het hoofd?

  Quote … : range
  “………. die in het zelfde schuitje zitten als mij. ……….”

  Niet zo somber range.
  Ik begrijp dat je het moeilijk hebt:
  – hard werken voor een dure auto.
  – in de file staan.
  – nergens kunnen parkeren.
  – enz. enz. …..

  Maar je bent zelf in dat schuitje gestapt. Ik heb echter goed nieuws voor je, je kan er ook weer uitstappen of er iets minder vaak instappen.


  ⚠️ Meld

 21. nauw ik ben het wel eens mett wfvn.
  ik staa dar ok met de woonwaggen in slechtde lef omstandighedden.
  hadt de bemeente eesrt maar meer vakkken en plaatsen kenen maken.
  voor ons ,.
  ik ben is stat om die dure leesebakken te bekrasen als ze overlast veroozaken . dus wfvn ik sta aan uw kan net als de hele famillie van engelen


  ⚠️ Meld

 22. nauw dat is niet te hopen dat ondernemers zolas mij zo zouden gaan denken.
  dan is het afgelopen met de economie wie denk je wie de kar trekt , hier in holland.
  het is toch aan de zotte kant dat iemand die 1000 heb net zoveel te vertellen heeft als iemand die 10000 heeft. dat is in andere landen wel anders.
  en het niveau zakt wel heel snel met jannes hiero. schande


  ⚠️ Meld

 23. Tja Range, het leven is zwaar als ondernemer…. ;D Maar gelukkig hoef jij je daar niet druk over te maken, want je bent net zoveel ondernemer als ik. En ik onderneem veel hoor… 😀


  ⚠️ Meld

 24. daar ben je baas voor . met hard werken alleen wordt je niet rijk .
  leiding geven dat is een kunst , een way of life.
  ach ja het is maar net hoe gewiekst je bent ;D 😉


  ⚠️ Meld

 25. nou range iedereen weet nu wel dat je ondernemer bent dat je 2 jeeps hebt(of van de bank) na zo’n hele dag achter de com zou ik maars naar de sportschool fietsen!! 😀


  ⚠️ Meld

 26. Nee, hij kan beter zijn SUV nemen. Vraag ik me alleen af welke hij zal nemen…. z’n Range Rover of z’n Land Rover Jeep 😛
  Hij spreekt over z’n SUV’s (oftewel Jeep’s) volgens hem om vervolgens zijn Range Rover td6 mee te nemen. Zowel Jeep als Land Rover maken SUV’s maar van een Jeep Range Rover of Range Rover Jeep heb ik nog nooit gehoord (en met mij nog v?©?©l meer mensen die een beetje autokennis hebben). Verder mag ik hopen dat onze ondernemer wel iemand in het bedrijf heeft die voor hem de brieven schrijft….


  ⚠️ Meld

 27. Volgens mij ken ik Range wel… Is degene die zijn Range op de parkeerplaats van het winkelcentrum in Stadshagen ook altijd op de verkeerde plek zet aan de kant van de bloemenwinkel… als je begrijpt wie ik bedoel (kan niet parkeren, want staat altijd scheef en niet in een vak) en een grote bek geeft als je daar een opmerking over maakt… Lekkere figuren die ‘Range-rijders’! (Als we dan toch over ?©?©n kam aan het scheren zijn 😉 )


  ⚠️ Meld

 28. Beste Range, volgen mij houden alle schrijvers van je. En maken ze zich allemaal (behalve die autokrasser dan) een beetje zorgen om je . Om je lijf, om je stress, om alles. Ik sluit me graag aan bij hun gevoelens en wens je een gezond, tevreden, gelukkig en menswaardig ondernemersleven toe. Zullen we gewoon aardig zijn voor elkaar? Kijk jij een beetje voorzichtig op ons neer, dan kijken wij ligfietsers wat beter tegen je op.


  ⚠️ Meld

 29. Zeg “Range”, als jij zo druk bent waarom heb je dan tijd om al deze berichtjes te plaatsen? Als je nu eens stopt met het plaatsen van berichtjes om 09.30, 14.00, 16.30, etc. kun je dus wel rustig naar huis rijden en lekker op de fiets. ;D


  ⚠️ Meld

 30. @Range:
  Wat doe je nu helemaal verkeerd?

  .
  dus als ik klaar ben met werken om een uur of half zeven .
  dan heb ik geen zin om eerst naar huis te rijden men (lig)fiets te pakken en dan helemaal naar fitplaza te rijden.

  Je bent “vrije” ondernemer, kiest uit vrije(?) wil voor een Rover (out of all SUV’s!)
  Maar dat is tot daar aan toe,
  maar als je ondanks al die vrijheid toch trots bent op het tot een uur of half zeven te werken snap ik niet.
  Is er dan toch ergens iets misgegaan?

  Ons soort mensen hoort om een uur of vier daar rond te hangen en te netwerken.

  Kunnen we dat ’s avonds na zevenen voortzetten in de societeit.

  En laat die liggers lekker trots zijn op het multi bewegen. Zitten jou niet dwars.

  Maar nu even to the point:

  Waarom mag ik straks met mijn Q7 niet meer via de mooie volkswijk Holtenbroek binnen rijden bij de sportschool??  ⚠️ Meld

 31. Wat een aardige discussie. Het gaat niet echt over een effici?«nte regeling m.b.t. toegankelijkheid en parkeergelegenheid, maar meer om het idee dat een sporter niet met de auto mag komen. In principe ben ik het wel eens met het idee dat het zot is om met de auto naar een zweethok te rijden om daar een half uur te fietsen, maar ik ben echter voor keuzevrijheid en ik vind dan ook dat onze ondernemer gewoon zijn milieu-vervuilende voertuig normaal moet kunnen parkeren. Dat ik absoluut niet op 1 lijn met Range lig moet overigens duidelijk zijn: Hij generaliseert en koppelt vervolgens een uitermate arrogant beeld aan “zijn soort mensen”. Dat hij en zijn vrienden de kar trekken, waar hij doelt op de economie, is natuurlijk een zeer vertekend beeld: Zij zitten op de kar en sturen ?©n over de stuurmanskunsten kunnen wij een zeer uitgebreid kritisch debat opstarten. Range is dan ook een grote flapdr*l, waarmee ik geen zaken zou doen. Goed, …Ik hoop dat de parkeerplaats gratis is ?©n de fietsers er geen last van hebben. Beter op de fiets, dan vervuil je niets! Bling-bling, You dont impress me, You still look like a clown in that large tank of yours!..


  ⚠️ Meld

 32. rinze het is leuk dat je zulke opmerkingen maakt. ik word er niet warm of koud van.
  het is wel zo dat ik mij weinig aantrek van de mensen en mijn eigen koers vaar .weinig anderen zijn op mijn leeftijd al zo geslaagd .
  en dit is een vrij land met iedereen zijn eigen way of life.het is jammer dat als je anders bent , niet een grijze muis ben dat je zo wordt aangevallen . want dat gebeurt er .
  mensjes maken zich al druk om wat voor auto ik rij een suv of een jeep .
  ik hoef ook geen mensen te imponeren simpelweg.
  die interesseren mij ook helemaal niet .
  ik weet wel ik heb allemaal zelf opgebouwt zonder hulp van de bank of dergelijke wat ik heb heb ik ook echt, dus niet zoals die anderen die alles van de bank hebben.
  nee i did it my way.
  en men schrijf stijl is ook mijn stijl als je goed bent zoals ik . ken je je dat veroorloven. ;D ;D ;D


  ⚠️ Meld

 33. Wederom kan ik je tot?¡?¡l niet volgen range…..
  Je schrijft nu dat de mening van een ander je geen drol kan interesseren (goed punt!). Je eigen koers varen? Zeker doen (zolang je er een ander niet mee hindert maar dat spreekt voor zich lijkt me). Geen grijze muis willen zijn kan ik ook waarderen! Hier kan ik je dus h?©lemaal volgen. Maar waar gaat het verkeerd?
  Je hebt het erover dat mensen die anders zijn (geen grijze muis zijn) worden aangevallen. Wat doet range in z’n eerste bericht? Bananenfietsers aanvallen; dat zijn v?©rre van grijze muizen.
  Je hoeft geen mensen te imponeren zeg je. Je komt wel diverse keren pochen met je geslaagde ondernemersschap (zelfs in het laatste bericht nog weer met vermelding van je lage leeftijd). Dan heb ik nog niet gesproken over je opschepperige gedrag over ?©?©rst je SUV (waarvan je overigens blijkbaar niet eens weet welk merk/type hiet is) en daarna zelfs over tw?©?© SUV’s. Je gaat mij niet vertellen dat je mensen niet hoeft te imponeren want je bent daar in ?©lk bericht mee bezig. Ik werk veel met mensen en zie dus ook veel verschillende mensen. Jij komt me over als een vrij onzeker type wat de onzekerheid loopt te compenseren met hard schreeuwen. Een cursus waarbij je een ?©cht positief zelfbeeld van jezelf leert te zien zou je geen kwaad doen denk ik.


  ⚠️ Meld

 34. mischien als je mij jouw tel doet . maken we een afspraak.
  kijken of jij mij ken helpen .kennen we meteen kijken welke auto ik dan rijdt


  ⚠️ Meld

 35. oja google even rangerover sport suv.
  dat is voor jouw dan alvast 1 zorg minder.
  ps het klopt wel wat ik ook zeg met de bananenfiets . maar kom op man zon ding ziet er niet uit


  ⚠️ Meld

 36. Zullen we Range Rover maar even los van elkaar schrijven? Dat begrijpt google vast een stuk beter.

  Wat betreft dat er niet uitzien van velomobielen; meningen verschillen.


  ⚠️ Meld

 37. Met verbazing heb ik de reacties gelezen over de uitbreiding van het aantal parkeerplekken bij fitplaza. Plotseling verbaast iedereen zich dat er mensen zijn die met een auto naar de sportschool gaan. Wake up! Er zijn heel veel mensen die hun kinderen met de auto naar school brengen, hun kinderen met de auto naar het sporten brengen, met de auto hun boodschappen doen etc. Is dat verboden? Nee. Is het vanuit milieuoogpunt wenselijk? Nee ook niet, aangezien de fiets een veel betere optie is. Maar dan hoeft toch niet iedereen heel moralistisch te schrijven dat iedereen op de fiets moet gaan en de auto moet laten staan. We leven in een vrij land waar iedereen mag doen en laten wat hij zelf wil, zolang je je maar aan de wet houdt. Mensen hebben verschillende meningen, maar toon a.u.b. een beetje respect voor de mening van een ander.


  ⚠️ Meld

 38. dat zeg ik geert .
  het zijn allemaal van die rooie rakkers sp stemmers .
  maoisten zijn het .
  als het aan die mensen ligt ,dan moeten mensen die mooie auto s hebben leuke huizen , naar werkkampen.


  ⚠️ Meld

 39. Nou Range, mijn mailtje over respect voor de mening van de ander geldt evenzeer voor jou. Laat ik dus voorop stellen dan ik jouw politieke visie zeker niet ondersteun.


  ⚠️ Meld

 40. het is wel stoer met zijn alle tegen 1 .
  maar dat maakt mij niet .
  afgunst is ook een zonde . druk maken over het milieu.
  mijn ranger doet aan alle normen , die uwe roestbakken van die zeurders die zijn schadelijker. als ik het toch eens voor het zeggen had hier.
  zou het voor mijn soort mensen veel beter zijn.
  het is toch te gek dat pietje met 10 euro net zoveel te vertellen heb aks duco met 1000 euro


  ⚠️ Meld

 41. Quote Range:
  “………… het is toch te gek dat pietje met 10 euro net zoveel te vertellen heb aks duco met 1000 euro ……….”

  Heb je al een politieke partij gevonden die dit standpunt deelt ??
  Richt anders zo’n partij op, dan kan je echt meepraten.  ⚠️ Meld

 42. het is toch bij de zotte af. ken toch niet.
  en zon partij komt er ook als de linkse partijen er een rotzooi van maken , slaan wij toe . om nederland weer holland te maken zoals in de gouden eeuw!!!!!!!!!


  ⚠️ Meld

 43. Quote Range:
  “……….. om nederland weer holland te maken zoals in de gouden eeuw!!!!!!!!! ”

  Oh ja, nu weet ik het weer; slavenhandel enzo. Nou liever niet. En ik wil je wel uit de droom helpen; dat gaat ook niet gebeuren.

  Nog een droom van je aan duigen: lekker op m’n fietsje naar de sportschool, dat neem je me ook niet af.  ⚠️ Meld

 44. net zo min dat ik met te auto blijf komen er is geen mens op deze wereld die mij daarvan weerhoudt.
  en slaven handel dat is wel heel makkelijk.


  ⚠️ Meld

 45. Als we nu eens met zijn allen niet meer te reageren op deze topic, dan kan Range weer in zijn mandje. Wij blijven Range maar brokjes voeren, en hij hapt wel door. ;D

  Iedereen een fijn weekend!


  ⚠️ Meld

 46. ach het zijn toch leuke discussies . daaris een forum toch ook voor.
  zolang er geen kwetsende of racishische opmerkingen worden gemaakt vind ik alles best.
  ik ben niet snel op mij teentjes getrapt


  ⚠️ Meld

 47. @Hum:
  Natuurlijk kan je je Hummer op de parkeerplaats van de Fitplaza parkeren. Alleen is de lengte en de breedte mogelijk wel een probleempje. Tip: neem gewoon 2 of 3 parkeervakken in. Zet je auto dwars zodat hij netjes binnen die vakken past. Eventueel diagonaal want anders krijg je dat je Hummer aan de voorkant en achterkant ingebouwd wordt door de SUV’s. Maar goed, met een Hummer hoef je je daar eigenlijk ook niet druk over te maken want die SUV’s zijn maar een stel gebakjes in vergelijking met je Hummer dus die SUV’s druk je wel aan de kant ;D

  @Geert:
  Ik loop niemand te vertellen dat hij niet met de auto naar de sportschool mag. Ik verbaas me er vaak wel over. Net zo goed als bij veel mensen die hun kinderen naar school brengen met de auto. Natuurlijk zijn er mensen die geen tijd hebben om heen en weer te fietsen tussen huis en school omdat ze anders te laat op het werk zouden komen omdat ze vastzitten aan de beperkte tijden waarbinnen ze hun kinderen kunnen brengen. Echter zijn er ook meer dan genoeg ouders die vanuit huis met de auto hun kind op school droppen en vervolgens weer lekker naar huis rijden zonder vervolgens ergens anders heen te moeten. Het ultieme voorbeeld is wel een doos in een rood Fiatje die meer dan de dubbele afstand met de auto aflegt dan wanneer ze het lopend had gedaan. Lopend is voor haar te doen binnen 10 minuten, fietsend binnen 5 minuten. Met de auto doet ze er langer over dan met de fiets maar toch autorijden….. Dit is dan wel een h?©?©l extreem voorbeeld maar ook andere varianten komen meer dan genoeg voor. Moeten ze zelf weten, daar niet van alleen letten die luie fl*kk*rs verder nergens op. Parkeren midden op een kruising, zetten hem naast een auto die in een parkeervak staat waardoor die niet weg kan rijden, zetten de auto op de stoep waardoor ze voetgangers hinderen etc. en dat allemaal omdat ze te lui zijn om te fietsen en nog erger: te lui zijn om een paar meter verder te lopen door hun auto fatsoenlijk te parkeren in een parkeervak. Zulke mensen zetten ook rustig hun auto dwars op het fietspad neer. Vertel me dus aub niks over mensen die hun kinderen met de auto naar school brengen.

  @range: laat ik het dan maar gewoon hardop zeggen: ‘deze rode rakker’ stemt hardstikke groen: CDA


  ⚠️ Meld

 48. Daar zit toch een mooi brugje naar een ander onderwerp… Dubbele afstand met Fiatje, terwijl met fietsen het in vijf minuten te doen was…

  Wat vinden jullie nu van de verkeerssituatie in Stadshagen. Daar kun je zometeen niet direct van Noord naar Zuid met de auto. Daarvoor zul je zes kilometer moeten omrijden om uiteindelijk hemelsbreed 300 meter te kunnen afleggen (stond in de Sensator).

  Persoonlijk vind ik het bedachte verkeersplan een goed plan. Het voorkomt in grote mate sluipverkeer in de wijk. Daarnaast kunnen bewoners van Stadshagen op alle mogelijke snelle manieren nog richting binnenstad trekken. Het enig dat even lastiger is, is het verkeer tussen A en B in de wijk zelf. Maar kun je dat nu niet mooi met de fiets, scootmobiel of te voet doen.

  What’s the problem?


  ⚠️ Meld

 49. Quote range:
  “ligt het aan mij of is die wfvn zo gefrustreerd. …….”

  @ Range:
  Het is goed dat je vragen stelt. Zo leer je nog eens wat.
  En om je vraag te beantwoorden: Het ligt aan jou. Je bent (nog) niet in staat om de aangedragen argumenten te zien. Geeft niks de ?©?©n heeft nu eenmaal meer tijd nodig dan de ander.  ⚠️ Meld

 50. @Mike:
  Inderdaad, de situatie voor auto’s in Stadshagen is buitengewoon beroerd te noemen. Naar het winkelcentrum doe ik lopend nog sneller dan met de auto. Met de auto is het inderdaad enkele kilometers terwijl het lopend nog geen halve kilometer is. (voor mij nog een reden om lekker met de fiets te gaan in plaats van met de auto; ook naar de binnenstad gaat met de fiets een flink stuk sneller en dan hebben we het nog niet eens gehad over het parkeren van de auto…. de fiets vind ik een stuk praktischer)


  ⚠️ Meld

 51. als jij het maar snapt bertje . want ik lach nog het hardst.
  hier op mijn zaak . moeten wij heel erg om jullie lachen .
  mijn secretaresse moest heel haRD lachen om jullie


  ⚠️ Meld

 52. kijk eens even het aantal reacties .
  nog even en we zijn bij de 100.
  op wie zen credit mogen we dat bijschrijven.
  juist ja. the man”s man”S its a way of life


  ⚠️ Meld

 53. @ Range:
  Als je je secretaresse van haar werk houdt dan kan ze geen centjes meer voor je verdienen. Bovendien heeft ze een andere keus dan te lachen om dezelfde dingen als waar jij om lacht. Meelachen met de baas, da’s een beetje zielig voor de baas.

  Hoe los jij dat trouwens op met je mobiliteit richting winkelcentrum in Statshagen ? En hoeveel tijd ben je er mee kwijt ?  ⚠️ Meld

 54. @ Range:
  Een beetje doorhappen jongen, je begint achter te lopen. Zelf Hum weet het nu al beter dan jij.

  Quote Range:
  “kijk eens even het aantal reacties. nog even en we zijn bij de 100. op wie zen credit mogen we dat bijschrijven. ……..”

  Credit ?? Wat heb je verdiend dan met je reacties ?  ⚠️ Meld

 55. hum ik ben betreft een leuke secretaresse nog van de oude stempel.
  oftewel korte rok blond haar en beslist niet ouder dan 24 jaar.
  hahahahahah.
  bert ik kom nooit in stadshagen 1 van meest afschuwelijke wijken die zwolle heeft.
  en ja de gemeente hier ,breek me de bek niet open dat zij allemaal zwakbegaafden


  ⚠️ Meld

 56. Quote Range:
  “………. hahahahahah. ………”

  Als een ander lacht om je grappen dan was het vast leuk. Als je er zelf om lacht dan is dat net zo zielig als het met de baas meelachen door de seretaresse.


  ⚠️ Meld

 57. het blijft niet alleen bij lachen met de secretaresse. 😉 ;).
  we zijn ook niet van steen hahhahaahahah.
  en men personeel moet altijd wel lachen . dus wie heb jouw nodig


  ⚠️ Meld

 58. Quote Range:
  “……… zolang er geen kwetsende of racishische opmerkingen worden gemaakt vind ik alles best. ………”

  Quote Range:
  “………. de gemeente hier ,breek me de bek niet open dat zij allemaal zwakbegaafden ………..”

  Eerst beledig je alleen mensen hier op het forum. Nu ben je ook begonnen met mensen te kwetsen die niet deelnemen aan deze dicussie. Beide spoort niet met wat je zegt in de 1e van de 2 bovenstaande quote’s. Hoe zit dat ??  ⚠️ Meld

 59. zielig figuur, heb zeker nooit geen liefde gehad, want het draait niet alleen maar om geld. de bank en ik zijn ook rijk net als jij met je bank …lache die range zeg! 😀


  ⚠️ Meld

 60. wat beledigen dat met de gemeente is algemeen bekend . de situatie in stadshagen etc etc , je gaat mij toch niet vertellen dat dat genieen waren wie dat hebben bedacht.
  nauw nauw nauw , hoor je mij klagen ene jannes of zoiets wou mijn auto al bekrassen . nauw bertje wat zeg je daarvan , nee dacht ik al .
  ik zeg maar zo hou je vrienden dichtbij je maar je vijanden nog meer


  ⚠️ Meld

 61. @ Range:
  Behalve gipsy Jannes heb jij hier geen vijanden. Iedereen (behalve Jannes) leeft met je mee omdat je het, gezien je klaagzang, zo zwaar hebt als ondernemer en met je auto. Er worden zelfs tips en adviezen aangedragen om je leven te veraangenamen op die punten waar je over klaagt. Maar je ziet het (nog) niet. Zoals ik al zei: “Geeft niks de ?©?©n heeft nu eenmaal meer tijd nodig dan de ander.”

  Prettig weekend en veel sterkte als ondernemer en met je auto toegewenst.

  Je allerliefste Bertje.


  ⚠️ Meld

 62. dank je wel , jij ook ik wilt het ook niet zien ,8 gillende cyllinders is veel mooier om te horen.
  when you make the top its diffecault to stay at the top  ⚠️ Meld

 63. Quote Range:
  “…….. 8 gillende cyllinders ……..”

  Je verwart het geluid van je diesel met dat van Formule 1. Ik had van jou wat meer verstand van autotechiek verwacht. Maar geeft niks, ook dat wil ik je wel leren. En……. ik hou nog steeds van je.


  ⚠️ Meld

 64. in this land you first make the money ,when you have the money you have the power, when you have the power and the money you have the women.
  oftewelin jullie geval spreken is zilver zwijgen is goud


  ⚠️ Meld

 65. Quote Range:
  “………. ik ben niet thuis van mannen liefde ……..”

  Mijn liefde voor jou is geen “mannen liefde”. Je moet het meer zien zoals de liefde van een bezorgde vader voor zijn puberende zoon.  ⚠️ Meld

 66. is niet nodig bertje. ik heb al een vader .
  rare wereld leven we in,.
  mensen die vreemden liefde willen geven .net of ik geen problemen heb.
  nee ook dat geklaag in afrika en dergelijke laat die mensen maar eens een dag in mijn schoenen staan , dan piepen ze wel anders .
  een goede leider is ook thuis in roerige tijden


  ⚠️ Meld

 67. Quote Range:
  “……… when you have the money ……..”

  Behalve jij heeft niemand hier zich uitgelaten over zijn/haar geld. Als je geld hebt dan is het helemaal niet nodig om daar over op te scheppen. Het meest waarschijnlijke is dus dat jij hier de armoedzaaier bent. Maar ook dat geeft niks, je bent daar als mens niet minder om.


  ⚠️ Meld

 68. je mag best laten zien wat je heb .
  by the way bling bling is a way of life .
  a kind struggle to survife .
  ik ben een man die zegt : you must take the bull by his horns and make the yob done.
  dat is ondernemen


  ⚠️ Meld

 69. Quote Range:
  “……. mensen die vreemden liefde willen geven. net of ik geen problemen heb. nee ook dat geklaag in afrika ………..”

  We kletsen al de hele dag samen, dan ben je geen vreemde meer. Op die manier heb ik je een beetje leren kennen. Vanwege je problemen ben ik van je gaan houden. Ook nu geef je weer aan dat je problemen hebt. Ik heb goed nieuws voor je, als je hier bericht 1 t/m 88 nog eens naleest dan vind je een aantal oplossingen.

  Africa ?? Je dwaalt wel erg af. We hadden het over extra parkeerplaatsen bij de sportschool. Maar je hebt gelijk, het heeft er wel mee te maken. In Africa hebben ze namenlijk minder geld om de gevolgen van de klimaatsverandering die wij veroorzaken op te vangen. Dus nog een reden om met de fiets naar de sportschool te gaan.

  Een sportief weekend toegewenst.

  Je Bertje.  ⚠️ Meld

 70. Range, als je een plaatje wilt laten zien stuur dan een linkje. Anders komt het niet over. Je kunt hier alleen tekst plaatsen. Succes met je omgang met de moderne media.

  Groeten, Bertje.


  ⚠️ Meld

 71. Ik ben wel benieuwd. Maar je kan hier geen foto plaatsen. Dus als je website hebt stuur dan een link. Of plaat de foto op een fotosite waarvan je een link kan sturen. Je kan de link plaatsen in het vakje “Website” boven het reactieformulier.  ⚠️ Meld

 72. Bijvoorbeeld zoals bovenstaand, dat is het gemakelijkst voor de belangstellenden want dan kunnen ze erop klikken.

  Het kan ook zoals hier onder. Dan moeten belangstellenden de link copie?«ren naar de adresbalk van hun brouwser.
  http://www.movieprops.nl/actie/jeep.mpeg

  Ik ben zelf een digibeet dus meer uitleg kan ik je niet geven.

  Is er misschien iemand anders die even wil uitleggen hoe je een foto op een foto site plaatst en daar naartoe linkt ?  ⚠️ Meld

 73. ?⤰?©n van z’n werknemers of z’n secretaresse zal hem vast op weg kunnen helpen. Gezien mijn auto, mijn bankrekening e.d. ben ik maar een minderwaardig persoon in vergelijking met range. Mijn kennis zal vast ook veel minder ver gaan dan de zijne. Als h?­j het al niet weet, hoe moet ?­k het dan weten.

  Ik plaats mijn achterwerk op nederige wijze op de stoel en ga in stilte met volledige aandacht kijken hoe de de grote, belangrijke mensen dit gaan oplossen.


  ⚠️ Meld

 74. Kom WFvN,

  Range heeft nooit beweerd dat hij de digitale snelweg beter kent dan de anderen hier. Als je op dit gebied kan helpen dan is dat misschien een handreiking. Doe het anders voor mij. Ik de foto graag zien en ook ik kan van de uitleg leren.

  Groeten, Bertje.


  ⚠️ Meld

 75. @ Henk:
  Zoals je op bovenstaande link kan zien zijn er vele plaatjes van DUCO. Het door jou aangehaalde plaatje is het logo van een boot*. Het bunny logo past wel bij Range maar het is geen bedrijf. Als Range zegt dat hij met info komt over zijn bedrijf dan zal hij dat vast wel doen. Dus ik wacht gewoon af.

  *
  Year: 1979
  Hull number: 762
  Vessel name: DUCO
  Home Port: De Heen The Netherlands
  Owner: Joost en Miriam van H***
  Email address: j.l.j.van.h*** ” @ ” freeler.nl
  Previous known vessel names and owners: Carpe Diem owned by Hans Georg U***** from Dusseldorf Germany
  Other comments, plans, special notes: I am going to replace the engine by a Volvo 2030.
  Trips made so far: Lodon, Harwich, LeHavre.  ⚠️ Meld

 76. Hoe upload ik een plaatje?

  Ga naar:

  http://imageshack.us/

  Dit is een site waar je plaatjes kunt uploaden: De plaatjes worden geplaatst op de server van imageshack, waardoor deze online kunnen bekeken worden.

  Click op “Choose File” en selecteer een plaatje van je harde schijf. Het moet een “jpg jpeg png gif bmp tif tiff of swf” en niet groter dan 1.5 megabytes. Click vervolgens op “Host it!”

  Na enkele seconden/minuten verschijnt een vers scherm met de “hyperlink” wat het adres is van je plaatje. Dit adres (direct link) opent je plaatje in je browserscherm. De link is ook te gebruiken om binnen een site te verwijzen naar een afbeelding. Dit kan een tekstlink zijn, maar ook een clickable image, waarbij het plaatje-zelf als link naar een volgende pagina verwijst.

  Hieronder zie je, als het goed is, want ik ben nu ook aan het testen, een afbeelding van het logo van imageshack. Als je op dit logo clickt kom je op hun site en kun je dus je plaatje uploaden.

  Hopelijk is het nu duidelijk voor degene die nog niet wist hoe men een afbeelding op het net kan droppen.

  Prettig Weekend!  ⚠️ Meld

 77. Kijk,… dat is nu jammer. Deze site verwijdert html-code. Eerst liet ‘ie me mijn bericht met clickable image zien, maar toen ik de pagina ververste veranderde mijn bericht en waren de vetgedrukte letters en het plaatje verdwenen.
  Goed, Desondanks kun je dus bij imageshack je plaatje uploaden en de link op deze site achterlaten. Deze link wordt automatisch clickable.
  Groetjes,….

  ___________________________________________________________

  Admin:

  Je uitleg is helder en duidelijk Rinze. Dank..


  ⚠️ Meld

 78. Volgens mij is Range niets anders als een verveeld pubertje wat andere mensen op de kast wil jagen met een verzonnen verhaal over ondernemersschap etc. 😉


  ⚠️ Meld

 79. Ik ontkom ook niet geheel aan die indruk (zacht uitgedrukt). Ik heb hem volgens mij al vaker op heethoofdige wijze aan de gang gezien hier op deze weblog. Zijn ’taal’gebruik komt me namelijk verdraaid bekend voor. Zo uit m’n hoofd meen ik dat dezelfde persoon onder een andere naam destijds flink heeft lopen afgeven op kampbewoners in een bericht over zo’n gezin die geweerd werden van een camping op de Agnietenberg ofzo. Ik heb wel gezocht maar nog niets gevonden.


  ⚠️ Meld

 80. Er zijn gewoon teveel dingen die niet helemaal lekker in elkaar passen.
  Een gepassioneerd persoon over auto’s weet absoluut over welk merk en type hij/zij spreekt. Als je Jeep en Rangerover in 1 zin noemt als zijnde ?©?©n auto, dan maak je al 2 grandioze fouten. Allereerst het feit dat Range Rover 2 woorden is maar dat is niet het grootste struikelblok; het feit dat Jeep een merknaam is en niets te maken heeft met de term Range Rover (wat een modelnaam is) behalve dat Jeep een concurrent is van Land Rover (met ondermeer het model Range rover).
  Hij begint te pochen met ?©?©n SUV en in een volgend bericht zijn het er ineens 2.
  Hij is een jonge succesvolge ondernemer volgens eigen zeggen. Dat kan natuurlijk best. Wat dubieuze zaken zijn:
  1) Z’n buitengewoon beroerde Nederlands. Verschil tussen ‘ou’ en ‘au’ kent hij niet. Interpunctie is hem ook vreemd en ?¡ls hij het al gebruikt dan is het volledig verkeerd. Een beetje ondernemer kan toch wel wat beter Nederlands dan dat mag ik hopen. Verschil tussen persoonlijk- en bezittelijk voornaamwoord is hem ook volledig onbekend.
  Maar zoals ik al zei: dubieus want op taalgebied is niet iedereen even ‘gifted’ (ik maak ongetwijfeld ook fouten); hij kan die problemen omzeilen door in z’n bedrijf het schrijfwerk door een personeelslid te laten doen die wat beter is in taal.
  2) Begrijpend lezen is zeker niet z’n sterkste vak want hij weet dingen vrij bruut uit het verband te rukken zoals het geneuzel over politieke voorkeur.
  3) Dan kom je direct aan bij het punt dat hij wel h?©?©l erg vooringenomen is. Nu kan je dat wel zijn maar als je het ook zo keihard naar buiten brengt, denk ik dat je als ondernemer maar weinig klanten over houdt. Met zo’n houding word je nooit een succesvol ondernemer.
  4) Hij leeft in een geweldig wereldje. Deze jonge, ambitieuze ondernemer houdt er niet erg moderne termen op na en spreekt hardop een jongensdroom uit: een secretaresse met kort rokje. Hij heeft bakken met geld.
  5) Hij houdt er niet van een grijze muis te zijn maar veroordeelt andere niet-grijze muizen wel op grove manier. Hij spreekt over zijn leefwijze die hij bijna verheerlijkt maar stampt een andere leefwijze gewoonweg de grond in. ‘Wij’ mogen niet over ?©?©n kam scheren maar wat doet meneer bij het zien van ?©?©n foto met daarop 2 SP-velomobielen? Elke ligfietser is vervolgens SP’er. Toevallig zitten er in dit bericht in ieder geval 4 ligfietsers waarvan ?©?©n zeker een SP’er is, tw?©?© zeker NIET en 1 weet ik niet. 50% binnen dat clubje is dus z?©ker geen SP’er.
  6) Hij leeft in een materialistisch wereldje in z’n hoofd waar werkelijke politiek en democratie nog totaal geen rol spelen. Get real: mensen met meer geld hebben meer te zeggen? Goed, iemand die hard werkt en een succesvol ondernemer wordt heeft natuurlijk binnen zijn/haar eigen bedrijf de boel voor het zeggen maar als het gaat om politiek en democratie dan heeft iedereen nog altijd een even sterk geldende stem, jong (wel volwassen) of oud, rijk of arm.
  7) Als ik weer even terug mag grijpen op z’n autokennis. Een gierende V8 td is ten dode opgeschreven; de term ‘brullend’ zou denk ik passender zijn. Maar goed, de woordkeuze kan ongelukkig zijn, z?©ker als je niet zo’n ster bent in taal.
  8) Ik kan nog wel even doorgaan maar het bericht is al zo lang. Bovendien ben ik benieuwd wat voor onzin range nog meer uit te kramen heeft; ik wil hem niet helem?¡?¡l afschrikken ;D Bovendien denk ik dat er wel heel wat meer mensen zijn behalve Wil en ik en nog wat mensen (die al hun verbazing/twijfel hebben laten doorschemeren) die toch eigenlijk ook bar weinig geloven van het typische persoontje wat range hier weet te schetsen.

  Om even terug te komen op de persoon die ik al eerder ben tegengekomen van wie ik denk dat range dezelfde is. Ik zie 3 zeer herkenbare eigenschappen in zijn schrijven:
  1) Vrij concequent vergeten hoofdletters te plaatsen aan het begin van de zin
  2) De spatie tussen het woord en de punt/komma. De punt en de komma horen direct n?¡ het woord te komen zonder dat ze voorgegaan worden door een spatie. ‘range’ gebruikt standaard een spatie tussen het woord en het leesteken.
  3) Helemaal kenmerkend vind ik het ge’nauw nauw’ van hem. Dat heb ik absoluut eerder gezien op het forum.

  Wie vindt de andere onderwerpen waarin hij flink tekeer is gegaan? Ik ben wel even benieuwd onder welke namen hij nog meer post.


  ⚠️ Meld

 81. @ Rinze:
  Bedankt voor je uitleg en je test.

  @ Admin:
  Vraagje, Rinze heeft in de tekst van zijn voorlaatste bericht de volgende clickable link geplaatst: http://imageshack.us ,

  Hebben jullie deze link clickable gemaakt of wordt elke link in de tekst automatisch clickable?

  Of moet je html-code gebruiken met de link tussen ?
  Zoals:

  Ik verwacht dat het (deels) duidelijk zal worden door dit bericht met deze links te plaatsen.

  Indien nodig gaarne een toelichting over hoe links in de tekst te plaatsen.

  Bij voorbaat dank.

  Groeten, Bertje.  ⚠️ Meld

 82. @Rinze: de site verwijdert inderdaad HTML-code. Dit heb ik zo geprogrammeerd vanwege het feit dat anders een kwaadwillende bezoeker door middel van javascript en andere externe code de site en daarmee eventueel de browser van de bezoekers om zeep zou kunnen helpen. Wat je w??l kunt gebruiken is de alom bekende BBcode: HIER vind je alle uitleg.

  @Bertje: Alle tekst die je plaatst en vervolgens met de muis selecteert en waarna je op het wereldbolletje klikt, wordt automatisch clickable. Aandachtspuntje is wel om daarna weer een gewoon woord of ‘spatie komma’ erachter te typen, omdat met sommige browsers anders de volgende reacties volledig onderstreept worden.. het wijst voorzich. Ik heb dit nog in onderzoek (bah kost veel tijd!) en wil dit natuurlijk nog verhelpen.

  Kort komt het hier op neer: een tekstlink doe je via (URL=http://www.link.nl)DEZE(/url) manier, waarbij DEZE dan dus vanzelf onderstreept wordt, en je () even dient te vervangen door [] om de code te laten werken (hier dus als voorbeeld even gebruikt).

  Succes! ;D

  @WFvN: Denk je nog wel aan de nachtrust? 😀 (Moet ik nodig zeggen…) Als admins hebben we gelukkig zeer gemakkelijk inzicht op dubbele IP’s en dubbele gebruikers, maar we vinden het eigenlijk wel een spannend verloop zo, dus roet in het eten zou in dit geval zonde zijn van zo’n mooie discussie toch? Enjoy again! 🙂


  ⚠️ Meld

 83. Oeps; het is een hele vreemde link geworden. En een als html geplaatste link staat er niet meer tussen. Zoals Rinze al zei “Deze site verwijdert html-code”. De vreemde link, in mijn voorgaande bericht, werkt echter wel.

  In een eerder bericht plaatste ik de tekstlink:
  http://www.movieprops.nl/actie/jeep.mpeg
  Deze werd toen niet clickable.

  Gaarne uitleg: hoe plaatsen we een clickable link op de juiste wijze in de tekst?  ⚠️ Meld

 84. Voeren kan soms best leuk zijn. Bovendien ben ik best benieuwd hoe de fictieve persoon range in elkaar zit; best leuk om te zien hoe mensen steeds meer onzin weten uit te kramen, het start met een klein dingetje en het wordt steeds groter.

  Jammer dat ik het bericht van die kampbewoners/agnietenberg niet meer kan vinden; die moet zijn van 17 maart 2006 maar hij staat niet tussen de berichten vreemdgenoeg. Daar is hij onder een andere naam aan het posten geweest.


  ⚠️ Meld

 85. haha,. tblijft lachen dat scripten,. Veel te groot die letters, haha,.. en het plaatje is ook pia!,.. Goed,. ik denk dat ik weet wat ik verkeerd heb gedaan en dus bij deze alsnog de tekening voor Range:

 86. nau w ik heb mezelf kostelijk vermaakt.
  moet je nagaan hoe ik de gemoederen bezig hield . deze woonwagenbewoner heeft zich kostelijk vermaakt .
  wfvn ging al een patroon zoeken in mijn spelling .
  dat mensen zoveel tijd hebben in deze drukke tijd waar we in leven.
  en ja ik heb geen range rover een echte woonwagenbewoner rijdt immers mercedes .
  het was leuk derze dagen zo met zen allen te strijden. maart een paar punten . ten eerste het zal mij een zorg zij met parkeer plaatsen ik stoor me er toch niet aan.
  ten 2de de sp is voor ons soort mensen nog beter want sp betekent meer voor minder werken.
  ja de minderheden krijgen het nu voor het zeggen. jongens mazzel het was me een genoegen.we spreken mekaar wel eens weer .
  als je kijkt 120 reacties toppie  ⚠️ Meld

 87. 😀

  Komt de aap uit de mouw. Net als jij hebben wij (ik in ieder geval) ons kostelijk vermaakt. Wat betreft dat patroon in je schrijven, heb ik het juist dat je ook bezig bent geweest in dat onderwerp over dat gezin dat niet welkom was op camping De Agnietenberg?

  Vreemd dat me niet is opgevallen dat ‘gypsy jannes’ dezelfde persoon is als ‘range’. :'(


  ⚠️ Meld

 88. maar het was wel gezellig.
  tenslotte daar is internet voor .
  om elkaar dichterbij te brengen, en elkaar mening te respecteren.
  wfvn ik denk dat u opsporings ambtenaar bent hoe u een patroon zoekt in de spelling .ken peter r de vries nog wat van leren.
  en wat betreft met de fam op de camping , ken je zien hoe snel de mensen op de teentjes zijn getrapt zeer kort door de bocht.


  ⚠️ Meld

 89. Ik ben na het stuk over ik weet t niet eens meer gestopt met de reacties lezen… jeeshw….. Wat een stelletje idioten lopen er rond hier zeg. Jullie komen toch niet op de Zwollechat he… Ik ben er bang voor dat ik begin te huilen met dit soort “mensen”

  p.s. Voor de mensen die een ondernemerfobie hebben… Niet alle ondernemers zijn zo geschift hoor 😛 Trouwens ze gaan wel met de auto naar de sportschool 😉 Ook in Dalfsen, zit lekkere sauna bij 😉 JA dat kan je fietsen… Maar bezweet terugkomen na lekker schoon te zijn is niet handig 😛 Tevens waarom al die ondernemers een auto onder hun gat hebben… Het woord zegt het al.. ze zitten niet de hele dag achter hun computer woordjes en zinnetjes te typen.. dus dat maakt een auto noodzakelijk. Ik reageer er verder maar niet meer op…. begin te huilen hier. :- :'( Ik ga emigreren denk ik… Ik kan me trouwens niet voorstellen dat die range een ondernemer is… zo’n geschifte kijk op de wereld. Hoe krijg je in godsnaam personeel voor je aan het werk??? (dat is trouwens een serieuze vraag)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.