Huymans en Voorintholt bij selectie in seizoen 08-09

Zwolle – Dave Huymans en Jesper Voorintholt spelen komend seizoen op amateurbasis bij de selectie van FC Zwolle. Huymans komt over van Haarlem en Voorintholt van FC Emmen.

Voorintholt (25-09-1987) maakte vorig seizoen deel uit van de selectie van Jong Emmen. Huymans (31-03-1986) heeft een aflopend contract bij Haarlem, waar hij twee seizoenen in het eerste heeft gespeeld. In totaal is hij hier in 60 wedstrijden actief geweest, waarin hij één keer heeft gescoord. Beide spelers hebben vorige maand stage gelopen bij FC Zwolle. Huymans en Voorintholt starten op amateurbasis en kunnen een contract verdienen voor het seizoen 2008/2009.

 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Het blijft wachten op de echte versterkingen, we zitten straks met een selectie van 25 tot 30 spelers waarvan een groot deel amateur is (maar je maakt toch kosten voor zulke spelers). Dan speel ik liever met 20 spelers waarvan er 15 echte toppers zijn. Jan heeft bij mij wel veel krediet, maar ik hoop toch echt dat er nog echte versterkingen komen want met al die amateurs en spelers uit beloften elftallen toon je weinig titelaspiraties.


    ⚠️ Meld

  2. Las in De Swollenaer (van Harry B.) dat toen ze in 1990 knijp zaten en “kopen” een verboden woord was bij de FC, ze aardig wat regionale talenten contracteerden:
    Konterman, v.Raalte, Timmer, Hansma, v/d Vegt en Stam…..
    Creativiteit of mazzel met de lichting goede amateurspelers?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.