Indoor Tractor Pulling Zwolle

Op zaterdag 13 januari 2007 zal het geweld wederom losbarsten in de IJsselhallen Zwolle.  Die dag komen tractoren uit heel Europa in Zwolle hun kunsten vertonen op Salland Olie Indoor Tractor Pulling. Van heinde en verre zullen de duizenden toeschouwers weer naar Zwolle komen om de machines te zien, te horen en te voelen.

Al vele jaren zijn de wedstrijden in Zwolle geliefd bij het publiek. De indoor in de Zwolse IJsselhallen staat bekend als “de gezelligste pull van Nederland”. Voor een indoor zit het publiek “lekker dicht op de baan” en geven de licht- en geluidsshow, die nu al enkele jaren wordt ingebracht, wel een heel speciaal tintje aan deze ouverture van het seizoen 2007.

Tractor Pulling in de Zwolse IJsselhallen kent het komend jaar een heuse primeur! De nieuwe, langverwachte machine van Inter-Techno directeur Bertus Boer is voor het eerst te zien tijdens de wedstrijden op 13 januari in Zwolle. En daarmee heeft de Two Wheel Drive klasse er een echte serieuze titelkandidaat bij. Het team werkt op dit moment hard om de machine in januari het levenslicht te laten zien. De machine, welke “Screamin’ Bobcat” zal worden gedoopt, wordt gebouwd bij garage Dingerink, en dus zal het straks ongetwijfeld een plaatje van een machine zijn, De wedstrijden in Zwolle, altijd een van de gezelligste wedstrijden van het jaar, zijn dus bij uitstek geschikt voor de primeur van een machine welke ook in Zwolle gebouwd is…. Het enthousiaste team zegt dit jaar nog geen titel-aspiraties te hebben al hebben wij in de wandelgangen de term “future champion” al eens horen vallen! Dus, voor diegene die de eerste presentatie van Nederlands nieuwste Two Wheel Drive machine niet willen missen (en wie wil dat nou..) is de Salland Olie Indoor Tractor Pull op 13 januari a.s. een aanrader.

De voorverkoop van Indoor Tractorpulling is al in volle gang en loopt voor op vorig jaar! Verschil met vorig jaar is dat er dit jaar geen vaste zitplaatsen meer zijn. Zorg dus dat je je kaarten in de voorverkoop koopt en op tijd komt! Via de internetsite www.indoortractorpulling.nl en de telefonische bestelservice (0900-1234501) kunt u kaarten bestellen op vaknummer. Verder zijn er bij Texaco Dingerink aan de IJsselcentraleweg in Zwolle kaarten te koop.

Artikel delen: