D66 Zwolle start inloopcafé

Zwolle – D66 Zwolle bloeit, het ledenaantal groeit gestaag. D66 wil graag in gesprek met nieuwe leden en andere geïnteresseerden om ze beter te leren kennen. Daarom organiseert D66 Zwolle op woensdag 2 juli vanaf 19.30 uur een eerste inloopcafé in de Belgische Keizer.

Vanaf september vindt het inloopcafe iedere eerste woensdag van de maand plaats. Aan de hand van uiteenlopende thema’s, die kort van te voren bepaald worden, zal er verder invulling gegeven worden aan de avond. En, de politieke partij zoekt nog een naam voor het inloopcafé. Ideeën kunnen  gemaild worden aan: info@d66zwolle.nl.  Voor de winnaar is er een aardige attentie.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. bestaat d66 nog steeds dan? ik dacht dat die zichzelf al lang hadden opgeheven met die anderhalve man en een paardenkop. lever dat ene of twee zeteltjes svp in en ga een baan zoeken dan heeft de gemeenschap pas echt wat aan u


  ⚠️ Meld

 2. Jemig Jan, jij loopt achter! 10 zetels in de peiling van 19 juni 2008!
  En wat is er nou weer op tegen om samen een biertje te drinken? Iedereen betaalt voor zich hoor!


  ⚠️ Meld

 3. 1966 was een geweldig jaar, maar volgens mij is de partij inmiddels overbodig. Maar goed daar hebben we al een hele topic over gevuld.


  ⚠️ Meld

 4. Overbodig ? Ze hebben in ieder geval een inloopcafe !
  Partijen als CDA, CU, SGP, TON en PVVV zijn pas echt overbodig !!


  ⚠️ Meld

 5. Ja maar Bertus ga jij zomaar naar elk café? Je gaat toch ook ergens naar binnen waar de gasten je aanspreken? De rest van je analyse is aardig! 😀


  ⚠️ Meld

 6. argumenten
  @Bertus
  Ik zou het geen analyse willen noemen, zoals Dick doet (al dan niet aardig). Het zou aardig zijn als je onderbouwt waarom bepaalde partijen overbodig zijn.
  Vorlopig is het zo, dat je pas als politicus kunt opereren wanneer je bent gekozen. In mijn geval (ChristenUnie) gaat het in Zwolle toch om zo’n 6.500 kiezers.
  Ik ben benieuwd naar je argumenten.


  ⚠️ Meld

 7. Wat is dit dan?
  Zeker wat nodig!?[/url] Als ze de site kennen hadden ze de reacties ook wel kunnen verwachten 😮

  Geen Stijl was ooit een prachtig project van een paar Sjors en Sjimmies. Nu is het geen rebellenclub meer maar een gestroomlijnde marketingssite die het vrije woord voor een commercieel karretje heeft gespannen. De redactie fopt de lezers heel listig door hen de indruk te geven dat alles gezegd mag worden. De waarheid is een andere: de commercie bepaalt de censuur. Controverse om de controverse over de rug van mensen die niet terug durven, maar veel vaker en triester niet terug kunnen slaan. Het stieren-gedrag staat me meer en meer tegen. Positief nieuws over kabinet of mensen die ze op de hak nemen wordt niet gemeld.

  Beetje meeliften op een populair commercieel weblog. Waar Alexander de Grote een column mocht hebben. D’66 een partij zonder kroonjuwelen maakt zichzelf overbodig. Zich indekken tegen negatieve verhalen en samen slijmend naar een democratische toekomst…..Alle stemmen gelden.
  En er is nixxx aan de hand, alleen Dominique Wesie moest even op het bureau komen. Om 15 verschrikkelijke reacties. Zo gaat dat nu 1x in een rechtstaat; als iemand een aanklacht tegen je indient moet je toch gehoord worden…..Vanavond op Nova.

  Ondertussen slaan de opruiiers er alweer een mooi slaatje uit:
  Dit is al het 3e topic dat ze aan de zaak besteden en D’66 lift gewoon mee  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.