Citymoves komt naar Zwolle

Zwolle – Op zondag 3 augustus komt Citymoves naar Zwolle! De zesde en een na laatste Citymoves van 2008 schaart zich in ‘Park de Wezenlanden’. Uiteraard is het feest weer geheel gratis en voor iedereen toegankelijk. Vanaf 14.00 ’s middags zal ‘De Groene Long’ van Zwolle omgetoverd zijn tot een waar festivalterrein.

Citymoves was dit jaar al eerder te vinden in Leiden, Alkmaar, Den Bosch, Enschede en Groningen en bleek keer op keer een regelrechte hit. Alle edities werden druk bezocht en nu is het eindelijk de beurt aan Zwolle. Met een schitterend festivalterrein en een line-up bestaande uit de beste DJ’s ter wereld kan er ook deze keer maar weinig fout gaan. In de loop van de dag zullen Armin van Buuren, ATB, Menno de Jong, Gregor Salto en Erick E  voorbij komen en alle Zwollenaren een onvergetelijke dag bezorgen!  

Citymoves Zwolle begint om 14:00 uur. Er kan dus gemakkelijk van het openbaar vervoer gebruik gemaakt worden. Het festivalterrein is compleet voorzien van kluisjes, pinautomaten, toiletten en er is voldoende horeca aanwezig om een lekker hapje te eten of te drinken. Mocht het weer onverhoopt een beetje tegenvallen zal het terrein deels worden overdekt, maar daar gaat natuurlijk niemand van uit.

Heb je zin in een lekker feestje? Kom dan op zondag 3 augustus naar Park de Wezenlanden!

Kijk voor meer informatie over de locatie en het feest op www.citymoves.nl. Hier zijn de foto’s en video’s van alle voorgaande edities te vinden. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je wordt volledig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen omtrent Citymoves. Kijk ook eens op www.citymoves.hyves.nl.

Artikel delen:
Reacties 5

Reacties zijn gesloten.