Reacties 8
 1. Wees maar trots op die schuinsmarcheerders in de roots van ons koningshuis. Tegenwoordig zijn het vooral kapitalitische, humorloze, over-gedisciplineerde kuilengravers. Met mooie dochters, dat dan weer wel….. Hoe kan dat eigenlijk met die doorsnee foute koppen? Heerlijk af en toe generaliseren ;D
  Hoort ook bij die heerlijke voetbalsport. Mooie pot net trouwens, 3,4 pf 5 kansen 3 doelpunten voor de mofjes en een blunder van Rustu. Turken speelden met passie, hart en ziel…..heerlijk. Ze hadden nog net 14 fitte spelers. Mofjes geen moment geïmponeerd; maar mijn voorspelling dat ze in de finale komen kwam uit.


  ⚠️ Meld

 2. Zo op de radio te horen was het een hele spannende wedstrijd.
  Ook ik had Duitsland in de finale.
  Zondag tegen Rusland en dan hopen natuurlijk dat Rusland wint, maar winnen ze niet dan had ik het goed voorspelt ;D  ⚠️ Meld

 3. Mooie pot Gretha! Maar Turken waren veel beter. In het eerst kwart kwamen de mofjes er niet aan. Heerlijk dat voetballen met passie en bezieling. So, Heb jij Rusland-Duitsland….ik Nederland-Duitsland :'(

  Misschien iets met “siegmentalitat”? Las gister een verhaal van Auke Kok over het EK ’92 toen Nederland met pengels té zelfovertuigd van Denemarken verloor.


  ⚠️ Meld

 4. Gejatte analyse:
  Les 1 uit het handboek ⤽Hoe bereik je monotoon effectief nagenoeg ongezien een finale⤝: een vrije trap van Ballack, eine spritze im arsch der Schweinsteiger (2, 3 tempoversnellingen) en een bevlieging van Llahm ??maar gewoon een Duitsch paspoort is vaak ook al voldoende.

  Kennen ook geen schaamte verder h???Duitsers. Ik zie ze er nog voor aan de afscheidsbenefiet voor b.v. R?stu of Nihat met 8 ?? 0 te versjteren.
  De UEFA en FIFA zouden eigenlijk meteen herstelbetalingen moeten invoeren.  ⚠️ Meld

 5. @ onbekende: Ja!! en zeker op zo’n manier! Bovendien heb ik het absoluut niet op mofjes en het zou niet de 1e (ook niet van de 1e de beste) afscheidswedstrijd zijn die ze met 8-0 vern*uken.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.