SWZ levert nieuwe huurappartementen Fenikshof Zwolle op - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

SWZ levert nieuwe huurappartementen Fenikshof Zwolle op

Zwolle – Woningstichting SWZ herontwikkelde samen met Ontwikkel Combinatie Nieuw Kamperpoort het voormalige fabrieksterrein Feniks tot een woningbouwlocatie. Dit resulteerde in een duurzaam complex met 57 appartementen.

Er werd een opleverfeest dat gehouden werd om te vieren dat de 57 nieuwe huurappartementen aan de Lijnbaan in de Zwolse wijk Kamperpoort werden opgeleverd. “Ik bloei hier helemaal op!”, vertelt Danny, een van de huurders van de Fenikshof.

Directeur-bestuurder Monique Boeijen van SWZ en wethouder Ed Anker openden de locatie met een onthulling van een grote luchtfoto van de Kamperpoort. Daarop was goed te zien dat bedrijven hebben plaatsgemaakt voor woningbouw.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd het eindresultaat van de bouw samen met huurders en relaties gevierd en bewonderd. Dankzij de Gemeente Zwolle is er een parkeergarage onder het complex. De aanwezigen konden zich ook laten informeren over buurtinitiatieven door Travers. De Kamperpoort is met de komst van deze appartementen én hun bewoners weer een beetje mooier geworden.

Foto's 2
SWZ levert nieuwe huurappartementen Fenikshof Zwolle op - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: