Eerste editie Groots Zwolle in IJsselhallen - Foto: Tessa van Nuland
Foto: Tessa van Nuland

Eerste editie Groots Zwolle in IJsselhallen

Zwolle – Op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2020 vindt de allereerste editie van Groots Zwolle plaats in de IJsselhallen Zwolle. Tijdens het gloednieuwe muziekfeest kunnen bezoekers genieten van de beste artiesten, muzikale verrassingen en een gigantische show vol speciale effecten. Genoeg redenen voor jou en je vrienden om dit feest zeker niet te willen missen!

Het eerste jaar is er meteen flink uitgepakt, het programma staat bomvol met top artiesten zoals onder andere Snollebollekes, SNELLE, QMusic Het Foute Uur, Freddy Moreira, Mental Theo, John West, Henk Dissel, Jannes, The Partysquad, Tony Junior, Stef Ekkel en vele anderen. Het podium zal geen moment leeg staan en er is voor iedereen wat wils! De IJsselhallen wordt compleet aangekleed met een gigantische licht- en geluidsshow vol speciale effecten. De confetti zal dus regelmatig om je oren vliegen en het podium komt letterlijk in vuur en vlam te staan!

Vrijdag 14 februari staat Groots Zwolle in teken van een knallend spektakel met een mix van diverse muziekstijlen: Urban, Pop, Dance, House en Freestyle. Naast Freddy Moreira, Mental Theo, Tony Junior en The Partysquad staat een van Nederlands bekendste namen van dit moment op het programma, namelijk niemand minder dan SNELLE. Al maandenlang bestormt Snelle de hitlijsten met nummer 1 hits. Zijn eigen shows in de AFAS Life verkocht hij maar liefst drie keer uit in enkele weken en hij heeft diverse Awards op zijn naam gezet.

Zaterdag 15 februari wordt het één groot meezingfeest in de IJsselhallen met onder andere Snollebollekes, Jannes, Henk Dissel, John West, Stef Ekkel en Arjon Oostrom. Daarbij kunnen bezoekers genieten van de grootse, beste en meest foute hits uit hun jeugd want Qmusic komt tijdens Groots Zwolle naar de IJsselhallen met het Foute Uur LIVE!

Groots Zwolle is een gezelligheidsspektakel voor iedereen die van een feestje houdt! Of het alleen voor mensen uit Zwolle is? Zeker niet! Vanuit meer dan 50 verschillende plaatsen komen bezoekers naar Zwolle om feest te vieren. Verwacht een super gezellige, feestelijke en gemoedelijke sfeer! Naast koude drankjes om je dorst te lessen tijdens het feesten is er natuurlijk lekker eten verkrijgbaar zodat bezoekers tijdens het stappen heerlijk kunnen genieten van wat lekkers!

De entree voor Groots Zwolle is slechts €22,50 per dag. Voor échte feestbeesten die beide dagen gaan is er een speciale weekend actie, voor slechts €42,50 vier je twee dagen feest! De organisatie kreeg regelmatig de vraag of een toiletbezoek geld kost… Het antwoord hierop: “absoluut niet!”

Artikel delen: