C.V. De Pepperbussies start actie voor gedupeerde van brand - Foto: Peter Denekamp
Foto: Peter Denekamp

C.V. De Pepperbussies start actie voor gedupeerde van brand

Zwolle – Nadat de moeder van de Zwolse Ria Kluiver alles is kwijtgeraakt bij de brand afgelopen weekend in de Keersluis bedacht het prinsenpaar van C.V. De Pepperbussies zich geen moment en zijn een crowdfundactie gestart.

In het kader van “Samen vier je Sassendonk” willen Prins Mario, Prinses Rosalina en adjudanten Luigi en Daisy, de hoogheden van de Pepperbussies, de moeder van adjudant Ria ondersteunen door zoveel mogelijk geld in te zamelen.

De schade is enorm, twee etages in het zorgcomplex zijn onbewoonbaar verklaard.

De Pepperbussies zamelen in onder de Sassendonkers, de vele andere Zwolse carnavalsverenigingen, maar uiteraard zijn donaties van iedere, niet carnavalsvierderende Zwollenaar welkom. De Pepperbussies hopen Ria en haar moeder carnavalsdinsdag in Residentie café De Pul een cheque te kunnen overhandigen welke laat zien dat de saamhorigheid onder de Sassendonkse carnavalsvierders en Zwollenaren groot is.

Wilt u ook een bijdrage leveren, ieder bedrag is welkom, dan kunt u hier via een Tikkie doneren. Wilt u liever via een overschrijving meedoen? Dan kunt u storten op het rekeningnummer NL70RABO0138195374 van Carnavalsverening de Pepperbussies Zwolle onder vermelding van ‘Donatie Brand’.

Artikel delen: