Jan Huiskens keert terug bij Zwolsche Boys als interim-voorzitter - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Jan Huiskens keert terug bij Zwolsche Boys als interim-voorzitter

Zwolle – Vanaf heden is Jan Huiskens de interim-voorzitter van Zwolsche Boys. De oud-voorzitter zal naar waarschijnlijkheid bij de jaarvergadering volledig in functie treden.

Huiskens was voorheen al zes jaar voorzitter van de ‘Boys’. Op 62-jarige leeftijd keert hij terug in Zwolle vanuit Almelo en is hij bereid plaats te nemen in het bestuur. Hij is tot de jaarvergadering in juni als interim-voorzitter actief, maar zal waarschijnlijk daarna voorzitter verder gaan.

Zeventien jaar geleden vertrok Huiskens, maar is de Boys nooit uit het oog verloren. In zijn periode als lid was hij onder meer voorzitter, trainer en leider. “Ik heb zelf lijntjes getrokken op het veld”, memoreert Huiskens.

Voorheen was Huiskens al zes jaar voorzitter en kent de club dan ook goed. “Het is een no-nonsense volksclub. Er is altijd wat te doen, of het nou goed of slechts is.” Het doel voor de komende tijd is duidelijk voor de interim-voorzitter: “De kunst is om de Boys toekomstproef te maken.” Hiervoor wil hij onder andere werken aan het seniorenbeleid.

Om dit te realiseren wil hij onder andere zorgen voor meer sturing, duidelijkheid en het naar voor brengen van het beleid. “Ik wil mensen gaan enthousiasmeren.”

Artikel delen: