Veel enthousiasme tijdens Open Ton - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Veel enthousiasme tijdens Open Ton

Zwolle – Afgelopen donderdag bood Lunchroom Blocks weer een podium voor talent op allerlei gebied. Stand-up comedy, cabaret zang en muziek: alles mag en kan bij de Open Ton.

Het programma was ook deze keer weer heel divers. Jan van Houweling, (cabaret) Sharyssa (singer/songwriter) Henk van Huistede (vaste gast) als huisdichter, Mick Woearbaran en Rita Jansen (tante Kippe) waren verantwoordelijk voor een mooie avond. Met name Sharyssa stal de harten van de aanwezigen met bestaande en eigen geschreven nummers. Een talent die we ongetwijfeld nog veel zullen zien en horen

Emotioneel was de bijdrage van Mick Woearbanaran, ook wel bekend van het duo Henk en Mick. Met het vertolken van enkele prachtige ballades wist hij bij het publiek de gevoelige snaar te raken. Voor de vrolijke noot zorgde echter Rita Jansen. Als Tante Kippe bezong zij haar nieuwste carnavals-lied ‘Hee skele oele’. Tijdens het komende carnaval zal dit nummer ongetwijfeld weer veel gedraaid worden.Overigens maken Henk van Huistede en Jan van Houwelingen een duidelijke groei door in hun performance.

Voor de muzikale omlijsting was zoals altijd Menno Beijer verantwoordelijk. De presentatie was deze avond in handen van Arjan Jansen. Hij is sinds 2008 bestuurlijk actief binnen PEC Zwolle en sinds juli 2014 als directeur/ondernemer van de opgerichte stichting die als fundament moet dienen voor de binding met de regio op sociaal-economisch en sportief gebied.

Met PEC Zwolle United en PEC Zwolle vrouwenvoetbal samen met (gemeentelijke) bestuurders en onderwijsinstellingen de regio versterken en samenbinden. Met de voortreffelijke rol als presentator zal een carrière als Stand-up comedian hem zeker niet misstaan.

Foto's 2
Artikel delen: