Cosmo Trucks Zwolle in de hoofdprijzen

Zwolle – Drie technische medewerkers van Cosmo Trucks Zwolle hebben de hoofdprijzen behaald tijdens de landelijke Fiat Toptechnicians Contest 2008. De drie hoofdprijzen gingen naar Nicolaas Stuiver, die de eerste plaats behaalde, Richard van Ommen op de tweede plaats en Jan Zielman op de gedeelde derde plaats.

Jaarlijks wordt er vanuit Fiat Nederland een Fiat Toptechnician Contest uitgeschreven. Dit is een vaktechnische competitie onder het technisch personeel van alle dealerbedrijven van Fiat Professional. Deze competitie is in het leven geroepen met als doel het vakmanschap van de Fiat Professional monteurs te testen en het toch al hoge gehalte hiervan nog verder uit te bouwen. Dit jaar deden meer dan 150 technici van 40 bedrijven mee. Ook technici van diverse vestigingen van Cosmo Trucks gaven zich op. Cosmo Trucks is dealer voor Fiat Professional bedrijfwagens.

Na een schriftelijke test volgde, na een eerste selectie, een tweede en beslissende praktijkronde. Deze werd gehouden in Wageningen. De deelnemers moesten van een al onderzocht probleem in een willekeurige auto zo snel mogelijk de juiste diagnose stellen. Bij de einduitslag werd duidelijk dat de Fiat technici van Cosmo Trucks Zwolle met de hoofdprijzen aan de haal gingen. Hiermede gaven de technici van Cosmo Trucks Zwolle niet alleen blijk van hun topvakmanschap, maar gaven zij tevens een signaal af naar de klanten van Cosmo Trucks, dat kwaliteit en snelheid van probleemoplossingen centraal staan in de werkplaatsen van Cosmo Trucks.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. als ik in de vrolijkheid zit valt het mij op dat het altijd wel erg druk is bij cosmo trucks, zijn die vrachtauto,s zo vaak kapot ?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.