Verkeerscontroles

Zwolle – Op woensdag 9 juli vonden in de stad diverse verkeerscontroles plaats. Daarbij werden in totaal zestig automobilisten gecontroleerd op alcoholgebruik. Twee van hen bleken te veel gedronken te hebben, waarvan er een voor een bekeuring in aanmerking kwam.

Verder is er bekeurd voor de volgende feiten: Niet tonen rijbewijs (3), Voertuig niet verzekerd (2), Hulpkoppeling niet goed bevestigd (1), Vervallen APK (2), Koplamp stuk (1), Rijden zonder rijbewijs (1), Niet dragen gordel (1), Geen verlichting fiets (1), Kentekenplaat niet leesbaar (1) en Kapot remlicht (1).

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Te veel gedronken = geen bekeuring? Lijkt me vreemd. Als je teveel op hebt hoor je altijd een bekeuring en eventueel een rijontzegging te krijgen.


  ⚠️ Meld

 2. lekker makkelijk bakkies bekeuren. er mankeert altijd wel wat aand. aanhouden = Bingo. grote grote klasse, heren en dames van de politie.


  ⚠️ Meld

 3. @ Tedje; liever dit soort controles dan flitsen waarbij 90% van de bonnen onder de 15km/uur te hard is. Deze controles op de staat van het voertuig en de bestuurder zetten veel meer zoden aan de dijk qua verkeersveiligheid. Als 1 op de 30 auto’s wordt bestuurd door iemand die teveel op heeft, is dat nog best gevaarlijk.


  ⚠️ Meld

 4. ik heb niets tegen bekeuringen op overtredingen die daadwerkelijk de verkeersveiligheid in gevaar brengen.
  Maar zoals het nu gaat is het alleen graaien!!


  ⚠️ Meld

 5. @Tedje: zie ook andere comments hier. Het is NOOIT goed wat de politie doet!
  En ik vind dat je je auto maar in orde hebt te hebben. Dat is een kleine moeite. Om over de andere feiten nog maar te zwijgen!

  Niet aan komen zetten met: sommige mensen kunnen dat niet betalen, want dan kun je dus niet in je auto rijden. Als je de benzine niet kunt betalen rijdt je auto niet; als je de reparaties niet kunt betalen mág je auto niet rijden.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.