Uitbreiding Kidsclub FC Zwolle

Zwolle – Komend voetbalseizoen zal de kidsclub FC Zwolle onderdeel worden van Youth United en daarmee zal het één van de drie onderdelen worden van de jongerenafdeling van de supportersclub FC Zwolle. Afgelopen seizoen is er nieuw leven in de kidsclub geblazen wat geresulteerd heeft in een enthousiaste en actieve vereniging met meer dan honderd leden. Na de kidsclub vielen jonge supporters van 12 tm 15 jaar in een “gat” en dit wordt nu opgevuld door het oprichten van een junior club. Voor deze club zullen er activiteiten op maat gemaakt worden en zal er één keer per maand een soos/thema avond zijn in het nieuwe supportershome.

Binnen Youth United zal ook het jongeren project Young United gaan opereren. Dit project, wat al zes jaar succesvol loopt, wordt samen met Travers vorm gegeven en biedt jongeren uit de Wipstrik, Indische buurt en Dieze West kans om vrijwilligers werk te doen bij FC Zwolle om zodoende vaardigheden aan te leren die in de toekomst van gemak kunnen zijn bij het maken van een school of beroepskeuze. De Juniorclub en Young United zullen ook deelnemen aan FC Zwolle activiteiten en maatschappelijke acties om zodoende de band met o.a. FC Zwolle te vergroten.

Opgeven voor de Kidsclub en de Juniorclub kan via kidsclub@supclubfcz.nl, maar ook op de open dag van zaterdag 2 augustus aanstaande. Bij aanmelden op de opendag krijg je meteen een leuk welkomstgeschenk mee. De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 11,00 per seizoen en daarvoor krijg je o.a.: een clubblad, nieuwsbrieven en activiteiten. Mensen die het leuk vinden om vrijwilligerswerk te gaan doen binnen Youth United worden vooral aangeraden contact op te nemen met de coördinator via bovenstaand e-mail adres.

Artikel delen:
Reacties 3

Reacties zijn gesloten.