Daders van bedreiging gepakt aan Rembrandtlaan

Zwolle – Een vechtpartij liep donderdagavond geheel uit de hand toen één van de amokmakers met een vuurwapen had gedreigd. De verdachten werden aan de Rembrandtlaan gearresteerd.

De verdachten hadden eerder die avond ruzie gehad en daarbij met een vuurwapen gedreigd. De gealarmeerde politie arresteerde aan de straat in Dieze drie personen die in een rode auto zaten nabij wijkcentrum Rembrandtien. Nieuwsgierig publiek moest op afstand worden gehouden.

Van de politieactie is een filmpje gemaakt. Dit is in de week daarna off-line gehaald…

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Niet zo gezellig dus ! Te triest voor voorwoorden dat men tegenwoordig ook al met vuurwapens rondloopt en voor het minste of geringste deze ook nog eens dreigt te gaan gebruiken.

  Achter de tralies ermee en lekker wasknijpertjes laten monteren.


  Maak melding

 2. wordt hoogste tijd dat wilders aan de macht komt. dan kunnen de antillianen fijn op de antillen blijven en de marokkanen in marokko en de turken in turkije. wat moeten we toch met al dat spul hier ?


  Maak melding

 3. beste bertus,

  ik bestier een polietieke partij hier in zwolle enne nou is mijn vraag aan jou: wil je geen zitting nemen in het bestuur? we zoeken nog iemand voor de portefueille algemene zaken en sociale veiligheid, goeie iedeen.
  kom een keer een bakkie doen bij mij.
  nou doeiiiiii ;D ;D ;D


  Maak melding

 4. Keurige actie lijkt mij. Zelfs aan de uitleg voor de verdachten is gedacht, da’s weer eens anders dan in Amerika. Gezellig land toch?


  Maak melding

 5. Dit is de officiële versie:

  Op donderdag 10 juli 2008, heeft er een bedreigende situatie gespeeld op de Menno van Coehoornsingel. Hierbij zou een vrouw door twee mannen worden bedreigd met een vuurwapen. Na aanleiding van de melding zijn meerdere politieauto?? s ter plaatse gegaan. De verdachten waren inmiddels gevlucht. Getuigen konden een goed signalement van de verdachten opgeven waardoor de aanwezige politiemensen intensief in de omgeving naar hen kon worden gezocht. Uiteindelijk werden zij rijdend in een auto aangetroffen op de Friesewal. De verdachten, een 26 jarige inwoner uit Zwolle en een 44 jarige inwoner uit Maastricht zijn aangehouden. Het vuurwapen werd in de auto aangetroffen en in beslag genomen. De verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.


  Maak melding

 6. Oh nee he, is er nog iemand die de naam van wilders nog durft te noemen? Ach ja, de makkelijkste oplossing voor mensen die niet verder denken dan hun neus lang is….


  Maak melding

 7. Mag ik hier dan even noemen, dat de politie hier superwerk heeft geleverd? Boeven vangen! Zoals ze altijd moeten doen van het merendeel hier op het weblog 😉


  Maak melding

 8. had pim nog geleefd dan hadden deze gasten allang weer in hun eigen land de boel kunnen verzieken .
  opzouten met dat volk , kun je gisteren wel weer zien met die schietpartij in amsterdam , ook weer een arubaan


  Maak melding

 9. Getuigenoproep:

  Voor het onderzoek in deze zaak is de politie op zoek naar getuigen. Was u om ongeveer 19:45 uur in de buurt van de Diezerpoortenplas en heeft u wat gezien of gehoord van het bovenstaande of viel u anderszins iets verdachts op, neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M, Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.


  Maak melding

 10. Och jee, Pim Fortuyn….als die nog bestond, dan had ‘rechts’ geen reden om ‘links’ onder vuur te nemen. Ik vond Pim Fortuyn een hele leuke clown.


  Maak melding

 11. ….en al deze dingen, mede een overval/beroving bij een pinautomaat en wat andere incidenten hebben plaats gevonden in Dieze, daar kan dezzenaar met z’n zwolle zuid nog een puntje aan zuigen.


  Maak melding

Reageer