‘Jannes in concert’

Op 7 november annuleerde volkszanger Jannes een concert in De Spiegel. De artiest koos toen voor tv opnames in Enschede. Donderdagavond was de zanger dan toch eindelijk in Zwolle voor de liefhebbers te bewonderen.

 

De verwachtte 1000 bezoekers waren er deze avond in de WRZV hallen zeker niet. Toch maakte de volkszanger uit Emmen er een geweldig Nederlandstalig feest van. Samen met de Summer XL band en de Zwolse Hazes genoten de ruim 500 bezoekers van dit feest. Willie Oosterhuis was deze avond de presentator. Eerder verzorgde de nu zeer populaire zanger (met als jongste cd-hit ‘Laat me vrij’) een concert met achtergrondkoor en orkest in Emmen voor een snel uitverkochte zaal. In deze regio lijkt de zanger toch minder populair te zijn. Een deel van de opbrengst van dit concert gaat naar de Voedselbank. 

Henri van Velzen: de Zwolse Hazes

Summer Xl

Jannes in concert

 

Artikel delen:
Reacties 10
  1. Hoi Dani?«lle,
    De foto, waar Jannes voor het publiek ligt is van mij en zal z.s.m. op mijn eigen website (zie boven) worden geplaatst. Ik ben echter wat trager in de plaatsing dan mijn collega’s van Weblog. Helaas!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.