Computerapparatuur uit instelling gestolen

Zwolle – Bij een instelling aan de Jacob Catsstraat werd van het weekend ingebroken.

Er werd een ruit ingeslagen en vervolgens werd er computerapparatuur uit de instelling weggenomen. De politie is een onderzoek gestart.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Caps Lock, de toets onder de Tab en boven de linker Shift. Als deze ingedrukt wordt, zullen alle letters hoofdletters worden. Druk deze nog een keer in en er kunnen weer gewone letters verschijnen. Het is de bedoeling dat deze toets niet gebruikt wordt. Waarom hij nog steeds op een toetsenbord zit is al jaren een raadsel.


  ⚠️ Meld

 2. Caps lock is soms handig als je SQL statements aan het schrijven bent en je editor ondersteunt omzetten naar hoofdletters niet.
  Ik heb ook eerder wel met een scripting taal gewerkt die alleen maar hoofdletters pikte 🙁


  ⚠️ Meld

 3. Klopt Japser, maar dan moet ik alles naar Ultra Edit kopieëren. En ik moet Ultra Edit ook nog maar eens mogen installeren bij een klant. (Vaak mag dat niet.) En een simpel SQL statement wordt door veel mail filters al tegengehouden….laat staan programmeerwerk 🙁

  Maar volgens mij ben ik hier niet de enige nerd met enige ervaring 😉


  ⚠️ Meld

 4. Tsja, ik programmeer nu zo’n 8 jaar Java en alles er om heen. Ik denk dat ik hem zelfs met SQL niet zal missen. Ik doe er dan ook niet heel veel mee. Ja, sommige dingen wel, maar die zijn of kort, of mega-lang, maar dan zit het ingebouwd in een ontwikkeltool en is het voornamelijk klik klik klik -generate sql-


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.