Zakkenrollerij

Zwolle – Op dinsdag 15 juli 2008 werd door drie personen melding gedaan van zakkenrollerij. In alle gevallen werd de portemonnee gerold met daarin geld en bankpasjes. De zakkenrollerij vond plaats in en nabij de binnenstad.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. aan degene die zich accordeonist noemt, is dat de enige grap die je kent? Heb m je al vaker horen maken….komt over alsof je nogal eenvoudig in elkaar zit.


  Maak melding

 2. blauwvinger
  Ze waren vandaag goed preventief aan het folderen ivm de zakkenrollers in de stad, zelfs ik verhuisde mijn knip naar mijn binnenzak ipv achterin 8) je weet maar nooit!


  Maak melding

 3. @gehe
  beste gehe, dit is een kleine knipoog naar de reputatie van onze oost europeese vrinden. je zou verwachten dat iemand van jouw kaliber dit wel door zou hebben?


  Maak melding

 4. Bezte Acciordeonist, Ik vermoedde eerst een soort van zwartmakerij van de accordeonist in kwestie en het versterken van de reputaie hiervan.
  Als het inderdaad je insteek was om in je reactie zonder bijbedoelingen een kleine knipoog te doen naar de reputie, dan neem ik mijn woorden terug. 🙂


  Maak melding

 5. Larry Larry, toegegeven, ik lust heus wel een borrel, maar geloof me ook als ik zeg dat ik uit enthousiasme het toetsenbord vaak bespeel alsof de kop van Jut met elke toets te raken is 😀


  Maak melding

 6. Haha, ik ging net zelf ook de mist in in het kraaktopic door te schrijven over de gemeente Zwoole. 😀
  Gelukkig is er dan altijd nog een Admin die mijn typfoutjes weet te herstellen. Waarvoor dank! :-*


  Maak melding

 7. Lastig bij editen is dat men dan naderhand onhoudelijk kan veranderen wat hij/zij heeft getypt. Hierdoor kan de lijn en het overzicht behoorlijk uit de discussie raken….maar inderdaad, voor typfouten zou het wel plezierig zijn…. 😉


  Maak melding

 8. Of eerst even rustig nalezen wat geschreven is voor plaatsing.
  Ik vraag me trouwens af hoeveel berichten we morgen te lezen krijgen over zakkenrollerij op de Blauwvingerdag van vandaag. 😮


  Maak melding

 9. Bij dat soort forum systemen staat er vaak ook bij:”Laatst aangepast door” En soms zelfs voor hoeveel % het is aangepast.

  Met name een notification ding zou ik wel leuk vinden 🙂


  Maak melding

Reageer