Afdeling Engie Zwolle op slot vanwege coronavirus - Foto: Peter Denekamp
Foto: Peter Denekamp

Afdeling Engie Zwolle op slot vanwege coronavirus

Zwolle – Energiebedrijf Engie heeft maandag een afdeling gesloten in het kantoor op de Grote Voort. Dit is gedaan uit voorzorg omdat een medewerkster mogelijk besmet kan zijn met het coronavirus.

Medewerkers van het energiebedrijf die op dezelfde afdeling werken zijn gisteren gebeld dat ze thuis kunnen werken vertelt woordvoerder Michael Verheul van Engie. Ook mogen andere mensen die op dezelfde verdieping werken thuis werken. Engie heeft alle andere medewerkers maandag aangeboden dat ze hun werkzaamheden thuis mogen voortzetten in overleg met hun manager zodra ze zich onprettig voelen bij deze situatie.

“We beperken momenteel ook uit voorzorg de externe contacten”, zegt Michael Verheul. Meetings worden afgezegd en bezoek wordt zo veel mogelijk beperkt tot er meer duidelijk is. Bij de medewerkster is dit weekend een eerste test afgenomen. Dit is gedaan door een huisarts en de GGD. Er wordt momenteel gewacht op de uitslag. Zodra dit bekend is moet er nog een tweede test worden verricht om zeker te weten dat het gaat om het COVID-19 virus.

Artikel delen: