Koffer van officier van justitie gestolen

Zwolle – Een officier van justitie uit Almelo is woensdagavond bestolen van zijn afgesloten, beveiligde koffer. Dat gebeurde op de parkeerplaats van het station in Zwolle, meldde het Openbaar Ministerie (OM) in Almelo donderdag.

In de koffer zaten documenten die de aanklager mee naar huis had genomen om een zaak voor te bereiden. De officier had de tas naast zijn auto gezet om het voertuig te openen. Op dat moment werd de koffer ontvreemd.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Het woensdagavond gestolen koffertje van een Almelose officier van justitie is weer terecht. Een man bracht het kleinood met daarin kopieën van een dagvaarding en stukken over twee kleine zaken donderdag naar het politiebureau in Zwolle. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt voor diefstal, meldt het Openbaar Ministerie.

  Volgens het OM was de inhoud van de koffer nog compleet. Het gaat om een afgesloten, beveiligde koffer. Onduidelijk is of de koffer open is geweest.

  De koffer werd meegenomen van de parkeerplaats van het station in Zwolle, toen die naast de auto was gezet om het portier te openen. De officier wilde de koffer met de stukken naar huis meenemen om zich te kunnen voorbereiden

  NOVUM


  Maak melding

 2. De koffer op de grond gezet om de autodeur te openen? Wat voor voor-oorlogse auto heeft die man dan? Tegenwoordig heeft toch bijna iedereen een afst.bediening om de deur te openen?
  Als er in die koffer belangrijke zaken zitten, dan heb je daar zorg voor te dragen, ook al ben je officier van justitie!


  Maak melding

 3. trein is fijn
  hij was natuurlijk met de trein ;D

  na het werk nog effe ,,afspraakje ,,,, 😀

  jah dan vergeet je wel eens wat anders 😛 😛 😛


  Maak melding

 4. @trein is fijn: hij had zijn kar geparkeerd op de parkeerplaats van het station, dan ben je niet met de trein. Lijkt mij! 😀


  Maak melding

Reageer