Wehkamp heeft last van phishing-mail

Zwolle – Het Zwolse postorderbedrijf Wehkamp heeft nog niet kunnen achterhalen wie er verantwoordelijk is voor de zogenoemde phishing-mail.

Eerder deze week werd bekend dat er op grote schaal geprobeerd is om achter klantgegevens van het postorderbedrijf te komen, om zo Wehkamp spullen of klanten geld afhandig te maken. Dat gebeurde via een e-mail waarin de naam van het bedrijf misbruikt werd. Het is de eerste keer dat het postorderbedrijf dit overkomt. Wehkamp zegt eventueel ontstane schade aan klanten te vergoeden.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 3
 1. 1 van Zwolle’s grootste werkgevers
  Met de postorderboer als sponsor, komt er ook nog eens wat over deze Zwolse-handelaar op het www. Maar maak je geen zorgen, er zitten daar uitstekende mensen die de automatiseringsstromen bewaken. Zelfs nu nog, nu de vermaarde Dicky D. daar weg is 😉

  Lekker buitje zo in juli; weet niet of ik vanmiddag nog wel in de stad kom. Ook wel sneu voor Harry ten K. en zijn beide maten bij Nederlandstalig Assendorp 😮


  ⚠️ Meld

 2. gedupeerde van ongewenste e-mails
  ik word ook bestookt met emails van die postorder boer. hier sta ik niet op te wachten, maar met dezelfde arrogantie trekt deze boer zich daar ook niets van aan, dus wat lullen ze nou? wat mij betreft trekken ze alle bestanden leeg.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.