Vernieuwd Theater Buitensoos biedt gratis podium voor maatschappelijk event - Foto: Theater Buitensoos
Foto: Theater Buitensoos

Vernieuwd Theater Buitensoos biedt gratis podium voor maatschappelijk event

Zwolle – Theater Buitensoos straalt weer als nooit tevoren. Het historische concertgebouw, dat beter bekend staat als een Congres & Event Center, is in de afgelopen maanden grondig vernieuwd. Het is een van de meest authentieke theater-, congres- en eventlocaties van de regio.

Het verbouwingsvirus van de Gemeente Zwolle op het Centraal Station manifesteert zich daarnaast letterlijk voor de voordeur. Na de vernieuwingen heeft Theater Buitensoos zijn oude glans weer helemaal terug. Ze opent de deuren voor events die theaterkracht verwachten om hun bijeenkomst ‘beleving en momentkracht’ te geven.

De ingrijpende vernieuwing van Theater Buitensoos is onderdeel van de nieuwe strategie om bijeenkomsten meer emotie en beleving te geven. “In deze digitale samenleving en economie zien we een stijgende vraag naar inspirerende bijeenkomsten. Opdrachtgevers zoeken naar een locatie die een wezenlijke bijdrage levert aan de bijeenkomst. Ons Theater is beleving pur sang. Zodra een opdrachtgever ons Theater voor het eerst bezoekt, zien ze de WOW-factor in levende lijve”, aldus Ingeborg Peterson, directeur Theater Buitensoos/Nieuwe Buitensociëteit.

Het vernieuwde Theater Buitensoos is het nieuwe jaar begonnen met het weggeven van haar Podium. “Ons bijzondere Theater is beschikbaar voor een mooi ‘maatschappelijk event’. We zijn graag bereid om onze deuren open te zetten voor een nauwe samenwerking met een goed doel waar we een mooie bijdrage aan kunnen leveren. De theaterkracht kan ongetwijfeld een belangrijke bijdrage leveren voor een uniek event”, Aldus Ingeborg Peterson.

Het bedrijf roept organisaties en instellingen op om zich in te schrijven voor de (gratis) theaterkracht van Theater Buitensoos. “We willen graag ons Podium weggeven aan een mooi initiatief. Het Theater is van iedereen.”

Organisaties kunnen zich melden via LinkedIn.

Artikel delen: