Meehelpen afval opruimen met McDonald’s Zwolle - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Meehelpen afval opruimen met McDonald’s Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 21 maart is het zover, de Nationale Landelijke Opschoondag 2020. Dé dag waarop iedereen zich inzet om Nederland een stukje schoner en mooier te maken.

Ook bedrijven dragen op deze dag graag hun steentje bij, waaronder McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle. Zij roepen buurtgenoten op om samen zo veel mogelijk zwerfafval rondom hun restaurants op te komen ruimen.

Het opruimen van zwerfafval is iets wat McDonald’s bezighoudt. Dagelijks ruimen zij in een straal van 500 meter het terrein rondom alle restaurants op. Per restaurant wordt hier wekelijks ruim dertig uur aan besteed.

Toch willen zij graag nog meer doen om de strijd met zwerfafval aan te gaan. Dat het tijd is om in actie te komen, staat als een paal boven water en daar werkt McDonald’s graag aan mee.

“Wij roepen iedereen op om met ons zoveel mogelijk zwerfvuil op te komen ruimen” aldus de restaurantmanagers. “De actie duurt van 10.00 tot 11.30 uur en na afloop krijgt iedereen een gratis menu van ons in het restaurant!”

Want wat is er leuker om je als stad samen in te zetten voor een beter milieu? Wil jij ook graag je steentje bijdragen en de omgeving weer een stukje schoner maken? Opgeven kan tot 19 maart door een mailtje te sturen naar pr.zwolle@nl.mcd.com. Geef hierbij aan welk restaurant jij graag zou helpen.

Artikel delen: