Politieberichten

* Wc in brand gestoken

Op vrijdagavond rond 18.15 uur heeft een groepje jongelui brandgesticht in het toilet van een cafetaria aan de Melkmarkt. Hierdoor ontstond er in het toilet hevige rookontwikkeling. De brandweer had de brand snel geblust. De politie onderzoekt de zaak.

* Man aangehouden wegens bedreiging

Op zaterdagochtend even na 02.30 uur heeft een 37-jarige man uit Zwolle bij een horecagelegenheid aan de Sassenstraat bedreigingen geuit aan het adres van het personeel van de horecagelegenheid. Tevens was de man in het bezit van een mes. De man kon even later aangehouden worden en is ingesloten op het bureau terzake bedreiging.

* Onenigheid in horecagelegenheid

Op zondagochtend tegen de klok van 04.00 uur is er onenigheid ontstaan in een horecagelegenheid aan de Jufferenwal. Een 20-jarige Zwollenaar had ruzie in de horecagelegenheid en gedroeg zich vrij wild. Een medewerker die hem probeerde te kalmeren, ontving een klap in zijn gezicht. De 20-jarige Zwollenaar is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Op het moment van de aanhouding bemoeiden veel omstanders zich met de aanhouding. Een 18-jarige Zwollenaar is aangehouden aangezien hij een politieagent beledigde. Ook hij is overgebracht naar het politiebureau.

* Steigermateriaal gestolen

Op donderdagmiddag rond 17.30 uur is er bij een bedrijf aan de Pascalweg steigermateriaal ontvreemd. Er zijn ongeveer 12 rekken weggenomen. Er is aangifte gedaan van diefstal.

* Rijbewijs ingevorderd na 59 km/u te hard

Op vrijdagmiddag rond 17.00 uur heeft op de Hermelenweg een 21-jarige autobestuurder uit Harlingen zijn rijbewijs kunnen inleveren. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 139 km/u waar maximaal 80 km/u gereden mag worden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)