Activiteiten voor ouderen door WIJZ, DE KERN en IMPLUZ    worden voorlopig uitgesteld - Foto: Alissa Eckert, MS; Dan Higgins, MAM
Foto: Alissa Eckert, MS; Dan Higgins, MAM

Activiteiten voor ouderen door WIJZ, DE KERN en IMPLUZ worden voorlopig uitgesteld

Zwolle – De richtlijnen die minister-president Rutte donderdag heeft afgekondigd om de besmettingen met corona zo veel mogelijk te voorkomen hebben grote gevolgen voor activiteiten voor ouderen. Deze activiteiten moeten per direct stoppen.

Dat betekent dat ouderen voorlopig niet meer naar hun activiteit kunnen en dat kwetsbare mensen, in het bijzonder ouderen, afgeraden wordt om gebouwen van WIJZ, DE KERN en IMPLUZ te bezoeken. Voor oudere mensen kan het coronavirus wel gevaarlijk zijn. Daarom wordt extra goed opgepast. Juist bij activiteiten waar ouderen samen komen. En ook bij huisbezoeken.

Niet iedereen heeft email, en niet iedereen wordt op daardoor van de maatregel op de hoogte gebracht Als u mensen kent zonder email wilt u hen dan bellen? En vertellen dat de activiteiten niet doorgaan?

De mensen die écht ondersteuning nodig hebben blijven bezocht worden. Mocht het echt nodig zijn dan kan de hulplijn gebeld worden. Maar als iemand zich de komende tijd minder voelt, of er gebeurt iets naars waardoor er hulp nodig is? Dan hebben is er de Hulplijn. Het nummer is 038-456 9700. Dat mag u bellen voor u zelf, maar ook als u denk dat het met iemand anders niet goed gaat.

Meer informatie staat op de website: www.wijz.nu/corona . Wilt u deze informatie doorgeven aan ouderen zonder internet?

Er zijn in ieder geval geen activiteiten tot 31 maart. Het staat op de website te lezen wanneer deze weer gaan starten.

Artikel delen: