Arrestant overleden in cellencomplex

Door Redactie

Foto: Pim Haarsma

Zwolle – Zaterdag 14 maart is een 40-jarige man uit Zwolle overleden nadat hij was ingesloten in het cellencomplex van de politie in Zwolle.

Rond het middaguur kreeg de politie een melding dat een man in een supermarkt aan de Hogenkampsweg mensen zou lastig vallen. Personeel van de supermarkt zette de man buiten de deur, waar hij verder ging met het lastigvallen van mensen.

Zo zou hij onder andere iemand uit een auto hebben geprobeerd te trekken. De politie heeft de man aangehouden. Tijdens de aanhouding verzette de man zich waarna hij onwel werd. De ambulance was snel ter plaatse om de man te controleren. Na onderzoek bleek dat de man overgebracht kon worden naar het cellencomplex in Zwolle waar hij werd ingesloten. Kort daarna werd de verdachte weer onwel. De man is ondanks een poging om hem te reanimeren overleden.

De rijksrecherche is een onderzoek gestart. Dit is gebruikelijk wanneer een arrestant overlijdt. Zolang dat onderzoek loopt worden er verder geen mededelingen gedaan. Bron: www.politie.nl

Foto 1
Arrestant overleden in cellencomplex - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)