De Alliantie brengt eerste EP van 2020 uit - Foto: Christein van Hoffen
Foto: Christein van Hoffen

De Alliantie brengt eerste EP van 2020 uit

Zwolle – Afgelopen vrijdag heeft de Zwolse rapgroep De Alliantie haar nieuwste wapenfeit genaamd Kleine Bundel 1 uitgebracht.

Rappers Léon Sloothaak en Thomas Siemonsma brachten samen met producer Franc van Hoffen eerder in februari al twee goed ontvangen singles genaamd Russisch Roulette en 1000 Idealen uit.

Voor beide singles werd een videoclip geschoten door het Zwolse videobedrijf Filmsaus, bekend van o.a. clips voor Snelle en Paul Sinha. Kleine Bundel 1 is het eerste deel van een reeks bundels die in de loop van 2020 zullen verschijnen. Kleine Bundel 1 is te beluisteren via de streamingdiensten en www.dealliantie.site.

De Alliantie is een driekoppige rapgroep uit Zwolle die al eerder de voorprogramma’s verzorgde van onder andere Kraantje Pappie, Hef en Typhoon. Ze speelden als support act bij internationale grootheden als Talib Kweli en The Pharcyde.

Kleine Bundel 1 is het eerste nieuwe werk dat De Alliantie uitbrengt na hun debuutplaat Mooi Toch die in 2018 het licht zag. De eerst single Mooi Toch van De Alliantie ging eerder datzelfde jaar viraal en bereikte in een dag tijd ruim 100.000 views.

De Alliantie trapt haar festivalseizoen op 5 mei af tijdens het Bevrijdingsfestival in Zwolle.

Foto's 2
De Alliantie brengt eerste EP van 2020 uit - Foto: Christein van Hoffen
Foto: Christein van Hoffen
Artikel delen: