Supermarkt vraagt om niet meer samen boodschappen te doen - Foto: Peter Denekamp
Foto: Peter Denekamp

Supermarkt vraagt om niet meer samen boodschappen te doen

Zwolle – De Deen supermarkt op het Katwolderplein vraagt klanten om niet meer samen te komen om de boodschappen te halen. Dit vanwege de coronacrisis.

Deen Supermarkten laat via haar website weten dat de druk op de supermarkten nog groter zal worden nu de horeca verplicht is om de deuren gesloten te houden. Deen wil er alles aan doen om iedereen elke dag te voorzien van de noodzakelijke boodschappen. Ze vragen hierbij wel de hulp van de klanten. “Wij willen iedereen, met pijn in ons hart, vragen om bezoek aan onze winkel niet meer te zien als een uitje om gezellig boodschappen te doen. Wij willen iedereen vragen om zoveel mogelijk alleen boodschappen te doen,” aldus Deen Supermarkten. “Laat gezinsleden thuis als dat kan. Tevens, voor ieders eigen gezondheid, houd afstand van anderen.”

De supermarktketen kan ook niet uitsluiten dat mensen tegen lege schappen aanlopen. Echter hebben de distributiecentra hebben ruim voldoende voorraad. De supermarktmedewerkers doen hun uiterste best om de schappen zo snel mogelijk aan te vullen.

De webwinkel van Deen is het momenteel extra druk. Door deze drukte zijn alle bezorgmogelijkheden voor boodschappen tot en met volgende week dinsdag volledig vol en daarom gesloten. De bezorgmogelijkheden daarna lopen nu al snel vol. De bezorgers doen aan contactloos bezorgen. De boodschappen zullen voor de deur geplaatst worden en de bezorger zal afstand houden.

Foto's 2
Supermarkt vraagt om niet meer samen boodschappen te doen - Foto: Peter Denekamp
Foto: Peter Denekamp
Artikel delen: