Druk en warm tijdens laatste Blauwvingerdag

Zwolle – De laatste Blauwvingerdag uit de traditionele reeks van vier woensdagen in Juli kan voor dit jaar de geschiedenisboeken in als druk bezocht gecombineerd met tropische temperaturen. Ondanks het warme weer hield dat de meeste mensen niet tegen om naar de Zwolse binnenstad te komen, waar het gezellig vertoeven was.

Naast de traditionele boekenmarkt en braderie waren er ook vandaag weer vele kramen met aanbiedingen van winkeliers te vinden, iets waar de winkelende dames gretig gebruik van maakten. ‘Living statues’ waren naar de Zwolse binnenstad gekomen om hun kunsten te vertonen. Al met al een gezellige middag in Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Druk en warm tijdens laatste Blauwvingerdag”

  1. GEZELLIG die levende standbeelden. Omruilen met onze gemeenteraad misschien ? Brengt een beetje meer actie in de tent !

  2. Gezellig de gemeenteraad hier dat zijn ook levende standbeelden en daar komt nooit veel actie uit dus je kunt er beter wat actieve burgers inzetten die weten wat er speelt in deze gemeente dan worden de wachtgelden van de gewezen gemeentebestuurders ook beter besteed en kunnen die lui gewoon in de wwof ander werkzoeken zoals ieder mens dat moet

Reacties zijn gesloten.