Man dreigt met mes op Van Hallware

Zwolle โ€“ Een 38-jarige Zwollenaar is woensdagavond 30 juli op de Van Hallware aangehouden en ingesloten voor bedreiging met een mes.

Bij zijn aanhouding werden bij hem twee messen aangetroffen. Die werden inbeslaggenomen. Hij zou kort daarvoor, bij een conflict met een bewoner van deze straat waarbij meerdere personen aanwezig waren, een mes gepakt hebben. Naar de bedreiging wordt een nader onderzoek ingesteld. Tegen de aanhouden Zwollenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Inmiddels is de man overgebracht naar de ISALA klinieken. Na een quick scan heeft men gemerkt dat de man toe is aan een hersentransplantatie. Een groep artsen van het Sophia is inmiddels onderweg naar de Veluwe om een geschikte donor te vinden. Men verwachte tegen de avond terug te zijn met een Wild Zwijn. De rest van het beest wordt na de operatie ter plaatse op de BBQ gelegd ! GEZELLIG !!!!!


  โš ๏ธ Meld

 2. ‘T is wel wat edels daar hoor; er valt genoeg te lachen. Da’s ook belangrijk in ’t leven! Vorig jaar, ach schrijf het gewoon voor de 3e x op, met vrienden uit Berkum naar hun Oranjefeest geweest. Is in Berkum NATUURLIJK niet op 30/4 maar op de verjaardag van ons Wilhelmientje. Het zou me toch een feest zijn……

  Om je driedubbel voor te schamen zeg, wat een vertoning. Gelukkig nog heel gezellig met bekenden ge-ohed. Maar ik wacht wel ff af wat het dit jaar wordt (op dit onvolprezen log?) en denk wel 3x na voor ik mijn vrienden weer meevraag.  โš ๏ธ Meld

 3. Hoewel…en dat brengt me ook weer een beetje on topic het in Zwolle Zuid ook niet slecht zou zijn eens af en toe iets te organiseren.
  Waar je ziet dat in andere wijken regelmatig festiviteiten zijn verwordt Zwolle Zuid meer tot een wijk waar je slaapt en eet, maar niet zozeer woont en leeft. Dit is natuurlijk wat overdreven gesteld, maar het zou niet verkeerd zijn wat meer saamhorigheidsgevoel in Zwolle Zuid te creรซren.


  โš ๏ธ Meld

 4. Lastige is dat Zuid uit verschillende buurten bestaat die onderling weinig met elkaar te maken hebben. kijk naar gebied 8014, wat kilometers van 8017 afligt. Ook meerde winkelcentra speelt hierin een rol. Om heel Zuid als wijk in beweging te krijgen, moet je een zeer goede cultureel werker hebben.
  Wat ik me afvraag is in welke mate de mensen in Zuid betrokken worden bij het nieuwe centrum, ik heb nog niet gehoord van enige festiviteiten om de burger meer feeling met de nieuwe situatie te laten krijgen. (kan ik mis hebben) Juist het nieuwe centrum zou Zuid de identiteit kunnen bieden die het al 35 jaar mist. Daar mogen de beweoners sterk bij betrokken worden, lijkt me….


  โš ๏ธ Meld

 5. Nou ik ben zo,n bewoner van het nieuwe winkelcentrum en moet je zeggen dat we wel in het begin uitgenodigd waren op avonden waar uitgelegd werd wat er allemaal gaat gebeuren .Maar nu ze bezig zijn met de ontwikkeling vind ik dat we aardig voor het lapje zijn gehouden door de project ontwikkelaar en alles wat er omheen bij hoort ze hebben ons allemaal lekker gemaakt met een dood vogeltje .De beheerder is hier Actys die ook niet komt opdagen als de mensen wat hebben in het winkelcentrum en de eigenaar is Altera vastgoed die interresseerd zich alleen maar voor het grote geld wat binnen moet komen en onze wijkwethouder danst het partijtje hier netjes met de partijen mee .Dus dat de buurt hier nauw overal bij betrokken wordt gaat niet op


  โš ๏ธ Meld

 6. Phoe zeg, net op tijd nog dit topic gezien. Voel me nu al gelijk weer veilig nu die ene man opgepakt is.
  Nu is de messentrekkert opgepakt, die tevens de overvaller was en onlangs de andere (wie weblog) troubles veroorzaakte in de VanHallware.
  Goed gedaan, mannuh! ๐Ÿ˜€
  @pieter: wat is die dooie mus precies? Want op zich vind ik het WKC aardig opknappen, woningen erboven krijgen er toch aardig ruimte bij.
  Ik kan mij voorstellen dat zij zich nu (tijdens de afrondende fase) even stil houden, om straks als iedereen weer een beetje gewend is de kop op te steken.
  Ook ben ik bij die open dagen geweest – en daar werd voor iig het bezoek vragen duidelijk beantwoord.


  โš ๏ธ Meld

Reacties zijn gesloten.