Woonkamer waarvandaan de live stream komt - Foto: Ronald Visser
Woonkamer waarvandaan de live stream komt
Foto: Ronald Visser

Mantra’s zingen met Ronald Zingt via live stream

Zwolle – Vrijdag begint de lente. Die avond van 19.30 tot 20.30 uur is Ronald Visser online om met jou mantra’s te zingen.

Ronalds koren kunnen vanwege corona niet samenkomen. Afgelopen dinsdag zongen ze daarom samen via een live stream. Na afloop reageerden veel koorleden enthousiast. Het WIJ-gevoel was ook via de stream te voelen.

Ronald Visser: “Vanaf nu zet ik deze stream open voor iedereen. Je kunt vanaf je eigen bank meezingen en bent op die manier verbonden met een grote groep mensen. Afgelopen dinsdag waren dat er 91. Daarmee creëren we een zingende kring mensen die elkaar bemoedigt en steun biedt bij de gevoelens die de huidige periode oproept. En we verspreiden Licht. Je bent welkom!”

Ronald vraagt een kleine bijdrage vanaf 2 euro aan mensen die geen koorlid zijn. Op de stream-pagina kan je op zijn logo klikken en je bedrag kiezen.

“Ik hoop van harte dat we met deze live-stream een steeds groter bereik gaan krijgen. Nodig je buurvrouw en/of een vriendin uit en zing samen op de bank. Vanaf vrijdag open ik een gastenboek op mijn website, zodat je na afloop je ervaring met het meezingen kunt delen. Die reacties nalezen maakt onze verbinding extra vervullend en bijzonder. Tot vrijdag!” zegt Ronald Visser.

De live stream van Ronald Zingt is te vinden op: www.twitch.tv/ronaldzingt

Artikel delen: