You’ll Never Walk Alone klinkt vrijdagochtend vanaf de Peperbus - Foto: Henrico van der Dussen
Foto: Henrico van der Dussen

You’ll Never Walk Alone klinkt vrijdagochtend vanaf de Peperbus

Zwolle – Ook vanaf de Peperbus klinkt vrijdagochtend om 8.45 uur het nummer You’ll Never Walk Alone van Gerry and the Pacemakers.

Het nummer is op dat tijdstip te horen op vele radiostations in Nederland en Europa. Alle NPO-radiozenders doen in Nederland mee. In het buitenland Studio Brussel, BBC Radio 1 en 2 en vele andere Europese stations.

Het is een initiatief van 3FM-dj Sander Hoogendoorn om eensgezindheid te tonen rondom het coronavirus. Sander Hoogendoorn: “Deze crisis laat zien dat het mensen bij elkaar brengt. We moeten met zijn allen, Mark Rutte zei het al, de schouders eronder zetten om hier uit te komen. Toen dacht ik, kunnen we niet met alle ochtendshows van Nederland op dezelfde tijd een plaatje draaien?” 

Hij riep op om met zoveel mogelijk radioshows tegelijkertijd één nummer te draaien en daar wordt vrijdag door vele tientallen radiostations aan deelgenomen.

De Zwolse stadsbeiaardier Martien van der Knijff geeft gehoor aan de actie door het nummer te spelen op de klokken van de Peperbus.

Artikel delen: