Aangifte van mishandeling

Zwolle – Een 25-jarige Zwollenaar deed donderdagavond aangifte van mishandeling. In een winkel aan de van Karnebeekstraat kreeg hij een woordenwisseling met vier andere klanten, die op een handgemeen uitdraaide.

Het slachtoffer liep een hoofdwond op en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. Naar de mishandeling wordt een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. de enigste winkel in de van karnebeekstraat is een hasjieswinkel. niet zo verwonderlijk dus dat daar weer eens tumult is onstaan!


  ⚠️ Meld

 2. Of de shoarmaboer, of misschien was het wel de biologische dynamische groentezaak, of dat kerkgebouwtje met dat enorme kruis op het dak, weet jij veel ;D


  ⚠️ Meld

 3. els, dat is een coffeeshop en dus geen winkel, de winkels die er zijn zijn een meubelwinkel, een biologische winkel en wat dameszaakjes….ff niet zo dom zwetsen dus….


  ⚠️ Meld

 4. geschreven door els schootanus, op 1 augustus 2008 om 21:20

  de enigste winkel in de van karnebeekstraat is een hasjieswinkel. niet zo verwonderlijk dus dat daar weer eens tumult is onstaan!

  Weer eens??
  Noem die andere keren dan eens Elsje Fiederelsje. :'(


  ⚠️ Meld

 5. Nee, Lenn, je bent niet de enige die dit ziet. Misschien wel de enigste, maar goed 😉

  Overigens zou het kunnen dat Els dat inderdaad de enigste winkel vindt in die straat.

  Tenslotte ben je “de enige die iets ziet of waarneemt” of je “bent de enige voor wie dit opvalt”. Zoals je het stelt: “ik ben de enige die dit opvalt” is een contaminatie 😀


  ⚠️ Meld

 6. @els, er zijn zelfs veel meer want de straat loopt door tot aan Hoge Spoorbrug, foto zaak, divers dames zaken, biologisch zaak, shoarma, kapper, sigaretten, dierenzaak, kunst, een sport studio, en ……………………… Dus els als je wat schrijft zorg dan dat je het goed doet en de rest niet vergeet in die straat of was je st >:(nd


  ⚠️ Meld

 7. who cares anyway … er is iemand op zijn bek geslagen, big deal … voor ons althans maakt dat niets uit. lullig als je hem gekregen hebt, maar ja that’s life, zal wel iets gebeurt zijn.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.