Gemeente start verkoop kavels voor exclusief wonen op Oude Mars - Foto: Stockfoto
Foto: Stockfoto

Gemeente start verkoop kavels voor exclusief wonen op Oude Mars

Zwolle – De gemeente Zwolle start op woensdag om 10.00 uur met de verkoop van 31 riante kavels op De Oude Mars.

Ten zuiden van Zwolle, grenzend aan het landgoed Zandhove, realiseert de gemeente Zwolle een project van honderd zeer ruime nieuwbouwkavels voor particuliere woningen in het topsegment.

De 31 kavels die nu in de verkoop gaan liggen in een unieke landgoedsfeer. Het authentieke landelijke buitengebied is prachtig terwijl de levendigheid van de stad dichtbij is.

Het plan Oude Mars is exclusief ontworpen voor wonen op hoog niveau. Het voorziet in honderd riante bouwkavels voor particulier opdrachtgeverschap, die in verschillende fasen worden uitgegeven. Onder architectuur en naar eigen inzicht kan het huis van uw dromen worden gerealiseerd. De bouwer is dus zelf opdrachtgever en bouwt de nieuwbouwwoning naar eigen wens en behoefte, hierin begeleid en geadviseerd door de gemeente.

Het grondoppervlak van de kavels loopt uiteen van 710 tot 1581 vierkante meter. De grondprijzen zijn vanaf € 328.606 en € 595.628 (kosten koper inclusief BTW).

Mochten er meerdere inschrijvingen op een kavel zijn, dan vindt er loting plaats op 22 april 2020. Kavels waarop niet is ingeschreven blijven ook na deze datum beschikbaar.

Belangstellenden kunnen zich tot en met dinsdag 21 april 2020, 16.00 uur inschrijven. De brochure is vanaf 25 maart vanaf 12.00 uur te downloaden via www.oudemarszwolle.nl.

Artikel delen: