Trainers van Liverpool geven clinic in Zwolle

Zwolle – FC Zwolle organiseert in samenwerking met JM Sports een Liverpool Football Clinic voor het goede doel. Trainers van deze Engelse topclub geven op dinsdagmiddag 12 augustus van 14.00 uur tot 16.00 uur een echte Engelse voetbalclinic op het complex van FC Zwolle/ Be Quick ’28. De opbrengst van deze clinic komt in zijn geheel ten goede aan het goede doel; de stichting Friends4Jef.

Deze stichting is opgericht na het overlijden van een jeugdspeler van v.v. Hellevoetsluis, Jeffrey de Jong. Op 18-jarige leeftijd is Jeffrey aan de gevolgen van kanker overleden. Zijn vrienden en trainers hebben deze stichting opgericht om Jeffrey te herdenken en om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de bestrijding en behandeling van kanker bij kinderen. Het geld dat de Stichting Friends4Jef op deze manier bij elkaar haalt gaat naar het Sophia kinderziekenhuis en het Hospice Calando (een stervensbegeleidingshuis).

Opgeven voor de clinic kan via de website www.jmsports.nl. De kosten bedragen € 10,00 per persoon. Iedereen tussen de 6 en 16 jaar kan meedoen, dus kom allemaal en neem deel aan de Liverpool Football Clinic!

Artikel delen: