Ruim 6000 bezoekers tijdens open dag FC Zwolle

Zwolle – De eerste open dag in het vernieuwde FC Zwolle stadion is zaterdagmiddag om 13:30 van start gegaan. De jeugdige bezoekers stonden al vroeg voor de toegangshekken van het nieuwe FC Zwolle stadion te wachten om naar hun helden te kunnen en het nieuwe stadion te bezichtigen. 

Naast de vele attracties was het ook mogelijk om van de eerste selectiespelers persoonlijk een handtekening en spelersfoto te krijgen. Bezoekers die tijdens de open dag een seizoenskaart bestelden kregen 5% korting op de prijs. Om 16:30 was er een spectaculaire spelerspresentatie, waarbij de volledige eerste selectie voor het seizoen 2008 – 2009 aan het aanwezige publiek gepresenteerd werd. Door de mooie weersomstandigheden heerste er een gezellige sfeer in het stadion.

 


Emotie!


Verkeerd stadion? Nee, je moet toch ergens mee beginnen!!!

Artikel delen:
Reacties 23
 1. Stadion mooi?
  Wat vinden we eigenlijk van ons nieuwe stadion?
  Mooi ?, gezellig? , betonnig?, etc.
  Belangrijkste is natuurlijk hoe ver zit je van het veld, en heb je goed zicht?


  ⚠️ Meld

 2. @ Gretha;dus je beweert dat hij je niet moet vertellen waar hij naar toe is, ja ja.

  Allemaal een prettig voetbalseizoen en veel mooie wedstrijden in het mooie voetbalstadion.


  ⚠️ Meld

 3. Oost heeft de open dag van de FC al niet meer als nieuws, zag om 19.00 ineens een heel andere open dag :'( Maar goed in de stad van de boekenmarkt hebben ze ook recht op aandacht.

  Volgens mij is het bijzonder moeilijk in te schatten hoeveel mensen er op zo’n open dag afkomen. Over zoveel uur en als er geen kaartjes zijn verkocht. Vond het erg geslaagd.

  Mooie foto’s ook van Han(s)

  Ook leuk om mevr. Chap?l te ontmoeten. Zal wel door het komkommermoment komen maar vanavond vond ik TV Zwolle niet zo verheffend. Wel was teletekst actueel met de minderverheffende uitslag van WVF-Staphorst.
  Mooi dat het zeker is dat de Zwolse hoofdklasse derby 2x op vrijdagavond is.
  Met misschien wel 2 Bouwmeesters in de Berkumse basis.


  ⚠️ Meld

 4. Zeker mooie architectuurfoto’s, veel ook. Prima site, hebben die fotografen van de redactie allemaal wel voor elkaar trouwens. Topfotografen die bliksemsnel de mooiste pics neerzetten op deze onvolprezen site 😉


  ⚠️ Meld

 5. Vrees dat omroep Zwolle niet meeleest, er komt bijna nooit reactie. Alleen een tijd geleden toen de muziekman hier zinnig op reageerde. Kon het gister zo 1,2,3 niet terugvinden. Maar mevr. Chap?l (interviews) kwam wel goed over. Ik zou eens naar Oost kijken/luisteren (daar zit ze ook), dan zou zei hier eens kijken. Had eigenlijk verwacht dat ze ook zou reageren :'(


  ⚠️ Meld

 6. Nou ik denk het vermeld het even Dick, men doet altijd zo negatief op dit forum over de locale omroep, maar ik denk dat het nieuwe bestuur zijn vruchten afwerpt. Gaat de goede kant op. Zolang Ton ten Hove nog het weer doet bij Oost luister ik niet. Wat een irritante man is dat toch.


  ⚠️ Meld

 7. Hoorde zaterdag idd dat er een nieuw bestuur was. Toch zal het budget gelijk blijven. En de programmering en muziekkeuze was gister ook niet veel anders. Ton komt op mij heel vriendelijk over.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.