Tentoonstelling ‘Zie Mijn Horizon’ omgetoverd tot thuisexpositie - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Tentoonstelling ‘Zie Mijn Horizon’ omgetoverd tot thuisexpositie

Zwolle – De tentoonstelling Zie Mijn Horizon van Johan Kuipers is voorlopig niet in Het Langhuis te zien door maatregelen rond het coronavirus.

Daarom brengt de Zwolse kunstenaar een deel van zijn expositie digitaal naar jouw huiskamer. Thuis kun je kennismaken met een wereld waar sereniteit, spiritualiteit, absurdisme, dreiging en verveling gelijktijdig aanwezig zijn.

Johan Kuipers: “We zijn allemaal getroffen door het coronavirus en de ernst van de situatie is onderhand wel doorgedrongen. Het virus beïnvloedt mijn werk als kunstenaar ook en ik zoek naar nieuwe presentatievormen nu mijn expositie Zie Mijn Horizon niet meer is te bezoeken.”

De kunstenaar heeft nu besloten om van zijn tentoonstelling een ‘multimediale thuisexpositie’ te maken. Johan Kupers: “Dit houdt in dat je de tentoonstelling thuis kunt gaan ervaren. Daarvoor heb je wel een paar schermpjes nodig, het liefst vier stuks. Dit kunnen telefoontjes zijn, ipads, tablets en/of een laptop/computer.”

Kijken kan van zaterdagavond 21 maart 19.00 uur t/m 14 mei op een moment dat jou goed uitkomt. De volledige thuisexpositie duurt ruim 20 minuten.

Op de volgende site zijn nadere instructies te vinden: https://www.langhuis.nl/thuisexpositie/

Artikel delen: