Corona maatregelen deltaWonen

Corona maatregelen deltaWonen

Zwolle – Nu het caronavirus in Nederland is, doet deltaWonen er alles aan om besmetting van huurders en medewerkers te voorkomen. Uiterste voorzichtigheid is geboden. De medewerkers nemen voorzorgsmaatregelen en volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. Het kantoor van deltaWonen is gesloten. Medewerkers komen alleen thuis als dat strikt noodzakelijk is, bijvoorbeeld voor een spoedreparatie.

Medewerkers vragen hulp van bewoners. Ligt er ergens afval, ziet u ergens afval liggen, is er iets kapot of is er iets anders aan de hand in uw leefomgeving? Laat het weten! Ook als er iets anders aan de hand is in uw leefomgeving. Huurzaken kunt u online via mijndeltawonen zelf regelen. DelltaWonen is bereikbaar op 038 – 851 02 00. Mailen mag ook: info@deltawonen.nl. De huur kan niet meer met de pin betaald worden nu het kantoor gesloten is. Op de site van deltaWonen is te lezen op welke manier dit wel kan.

En als laatste maar niet minder belangrijk: hou oog voor elkaar! Ziet u iemand in uw omgeving die het moeilijk heeft of die hulp kan gebruiken, bied het aan. Of neem contact met deltaWonen op!

Artikel delen: